Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért gondolja, hogy a nőknek egy csettintés a megfelelő pár megtalálása?
Vagy miért gondolják, hogy csak azért mert van pár férfi, aki egyszer -egyszer megszólít, próbál felszedni, kötelező közülük összejönni valakivel, akkor is ha nem tetszik és nem illünk össze? Csak hogy máltai szeretetszolgálatként esélyt adjunk nekik? És szerintük nem rosszabb a magánynál egy olyan kapcsolat, ahol a másik csak megsajnált, vagy addig van veled amíg nem talál olyat, aki igazán vonzza?
Félreértés ne essék, én már nem keresek társat, de nekem is évek kellettek, mire megtaláltam a társam, aki vonz engem, és én is vonzó vagyok számára. Akivel kölcsönösen szeretjük egymást és megtaláltuk egymásban azt, ami nekünk számít (hasonló jövőkép, hasonló humor, hasonló érdeklődési kör, közös beszédtémák, stb).
Neem..két csettintés. :)
Nőknek sokkal nagyobb a merítésük, csak éppenséggel nem egy brad pit tábor jelentkezik be náluk. :D Az átlagos férfiaknak 4-5 év próbálkozás után van esélyük a komoly kapcsolatra, megnézném azért azt a nőt, aki ennyi idő alatt nem tud valakit találni magának. :) F
Egy férfinek is olyan könnyű párt találni, mint a nőknek.
Azonban sok férfi, nem is férfi és inkább sír a szája mindegyiknek, hogy jaaaj, már olyan rég voltam nővel, meg tudom is én.
Másik, hogy 1-2-3 vissza utasítás után már nincs semmi ösztönző számukra és inkább feladják és a neten rinyálnak.
Tapasztalat. ???/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!