Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Osvárt Andrea: "Én a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osvárt Andrea: "Én a férfiak eszébe szeretek bele. " Vannak itt lányok, nők, akik hasonlóképp gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Ebben a cikkben olvasható vele egy nemrégiben készült interjú:

[link]

Bevallom, nem gyakran hallok ilyesmit, hogy egy nő a férfi eszébe szeret bele, sőt, mintha alig lenne fontos az ismerkedésnél - fiatalabb korban meg szinte trendinek mondhatod magad, ha síkhülye vagy :D Jó olvasni, amit Andrea myilatkozott, ezek szerint talán még van remény az intelligens férfiak számára. A színésznő véleménye meg amúgy is sokat nyom a latba, mert sokan tartják őt álomnőnek.

Vannak itt olyan lányok, nők, akik így "működnek"? Akikre nagy hatást lehet gyakorolni az IQ-val, a műveltséggel, a jártassággal, a tájékozottsággal, a széleskörű ismeretekkel?

2018. dec. 11. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
a "3,141592653589" nevű felhasználó elvileg ilyen lány lenne..saját elmondása szerint
2018. dec. 11. 18:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, mondhatni sapioszexuális vagyok. Szamomra fontosabb a kockás hasizomnál az, hogy szex után lehessen vele beszélgetni. Persze ha a kettő együtt jár, az mégjobb.
2018. dec. 11. 18:06
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

"Nekem a belső számít, nem a külső"

"Én az eszébe szeretek bele"

"A pénz nem számít egy kapcsolatban"

Folytassa? Mindkét nem előszeretettel nyomja ezeket a dumákat, a valóság pedig az, hogy mindkét nem maximum áltatja magát ezzel...

Vagy szimplán csak ezt kell mondani, mert ez a pc.

2018. dec. 11. 18:08
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

"Szamomra fontosabb a kockás hasizomnál az, hogy szex után lehessen vele beszélgetni. Persze ha a kettő együtt jár, az mégjobb."

Mármint úgy érted, hogy egyszerre szexelni, és közben beszélgetni? :)

5/14 anonim ***** válasza:
46%

Mivel nekem joval magasabb az intelligenciam az atlagnal, igy nekem fontos, de persze nem csak ez.

Sajnos nem tul sok az intelligens ferfi, aki mas, szamomra szukseges tulajdonsagokkal is rendelkezik, de azert vannak, mint a parom is.

6/14 anonim ***** válasza:
A #2 es #5 nem ugyanaz, csak a %.
2018. dec. 11. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Ordas nagy kamu.
2018. dec. 11. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Maradjunk annyiban, hogy a nők olyanokat mondanak, amiket szeretnek magukról hallani és nem azt, ami igaz. Ha egy nagyon jól kinéző, de buta vagy nagyon okos, de átlagos külsejű férfi közül kell választani, akkor 100 nőből 99 az előbbivel fogja megpróbálni, hátha alapon és barátzónába vágja az utóbbit, ha egyáltalában foglalkozik az illetővel.
2018. dec. 11. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:

"Mivel nekem joval magasabb az intelligenciam az atlagnal"

Ezt kár is volt így külön kiemelni, én még emberrel nem találkoztam, aki nem ezt nyilatkozta saját magáról :D

2018. dec. 11. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:

az autizmus szexi

janem

2018. dec. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!