Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osvárt Andrea: "Én a férfiak eszébe szeretek bele. " Vannak itt lányok, nők, akik hasonlóképp gondolkodnak?
Ebben a cikkben olvasható vele egy nemrégiben készült interjú:
Bevallom, nem gyakran hallok ilyesmit, hogy egy nő a férfi eszébe szeret bele, sőt, mintha alig lenne fontos az ismerkedésnél - fiatalabb korban meg szinte trendinek mondhatod magad, ha síkhülye vagy :D Jó olvasni, amit Andrea myilatkozott, ezek szerint talán még van remény az intelligens férfiak számára. A színésznő véleménye meg amúgy is sokat nyom a latba, mert sokan tartják őt álomnőnek.
Vannak itt olyan lányok, nők, akik így "működnek"? Akikre nagy hatást lehet gyakorolni az IQ-val, a műveltséggel, a jártassággal, a tájékozottsággal, a széleskörű ismeretekkel?
Ehhez képest még egyszer nem láttam, hogy egy abszolút sztereotípiájának megfelelő programozóba szeret bele. Pedig ahhoz azért bőven kell ész.
Mondjuk úgy, valamennyire fontos az intelligencia, mert akivel 5 mondatot se tudok váltani, az felejtős. De nem tudok beleszeretni csak az intelligenciájába, ha amúgy meg nincs humora és ritka rossz indulatú.
"Ha egy nagyon jól kinéző, de buta vagy nagyon okos, de átlagos külsejű férfi közül kell választani, akkor 100 nőből 99 az előbbivel fogja megpróbálni"
Mit kezdjek egy olyan férfival, aki jól néz ki, de egy összetett mondatot már képtelen megfogalmazni? Arra a kis időre biztos izgalmas és élvezetes lenne a kapcsolat, ameddig szexelünk, de egyből kiábrándulok belőle, amint kinyitja a száját. Persze szexkapcsolatra biztos főnyeremény egy ilyen férfi, de én személy szerint (és szerintem a legtöbb nő szintén) komoly, ideális esetben életre szóló kapcsolatot keresek. Nem azt állítom, hogy az intelligencia az egyetlen szempont az ismerkedésnél, hanem inkább azt, hogy nélküle lehet valaki akármilyen szexi meg alfa meg jópasi, nem fogok neki esélyt adni. Ugyanígy egy kevésbé jópasi előnyökkel indul, ha a kinézetét kompenzálja azzal, hogy okos, intelligens. És persze a személyiség, értékrend is ugyanilyen fontos, de egyébként szerintem az intelligencia is a személyiség része. Lehet valaki Nobel díjas tudós, ha egyébként egy bunkó, tahó, rosszindulatú, kötekedő ember, akkor nyilván nem fog érdekelni.
Röviden két példa az életemből: volt szerencsém, szuper kigyúrt, minden lány által bálványozott férfihoz. Azonnal működött a kémia. Majd ismerkedés alatt kiderült, hogy hiába a makulátlan bőr, a legdivatosabb ruha, sajnos buta volt.
2. Szinte azonos időben. Kollégám "kisöccse" hetekig köszönő viszonyban voltunk, aki számomra egy férfi volt a sok közül, nem mozdult meg bennem semmi. Az első közös beszélgetés olyan jól sikerült,elkezdtem vonzódni hozzá. Azóta a férjem és két gyerekünk apukája :) mai napig lenyűgöz a széles ismerete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!