Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
Lakás,vagy ház, menő kocsi, jó állás, magas fizetéssel.
Anyja, apja nem él,vagy ha él is,az ország másik végében.
Férfias legyen,minden téren.
Ezt várja és igényli az insta-maca is és a dagadék,pohos ötvenes Erzsike is.
Eléggé megy a keverés, szóval először is tegyük tisztába a fogalmakat.
Toxikus maszkulinitás az, mikor a férfiak egy általuk képzelt túlzottan erőszakos és vagy sztereotip képhez próbálnak ragaszkodni. PL: egy férfi sosem sír, nem mutatja ki az érzelmeit stb. Ezt próbálod sarkitani a férfias férfi nem jóra.
Egyáltalán nem minden nő feminista, igy ezek a nők is sokszor ragaszkodnak olyan normákhoz, amik a patriarchális felfogásból erednek. Ezért ezek a nők sokszor lányosnak tekintik hogy nekik kell kezdeményezni, vagy hogy nekik is meg kell néha vigasztalni a párjukat. Valójában ők meg azt kérik számon, hogy a toxikus feminitásukat nem élhetik ki.
Igy jön az ki, hogy egyszere nem férfiasak, és túlzottan férfiasak egyesek szerint a "mai" férfiak.
A valóság az, hogy minden ember más, és amit az egyének normalitásnak gondolnak, az egyénenként eltér. Ami szerintem férfias, az szerinted nem lesz az, és vica-verza.
3# Felőlem a nő lehet bármilyen -ista, csak legyen konzekvens. Legyen konzervatív, de akkor ne csak az előnyeivel éljen, ne kapaszkodjon egyből a feminista vívmányokba, ha neki épp úgy kényelmes, hanem az érem másik oldalát is tegye oda. Vice versa: legyen feminista, de akkor meg ne beszéljünk arról, mi a "férfi dolga", egyszer és mindenkorra felejtsük el a nemek sztereotipikus megkülönböztetését.
Engem sosem zavart, hogy ki milyen elveket vall, csak ne mondjon ellent önmagának az első két mondata után. F
4. Léteznek egyoldalú és nem konzekvens feministák, ez tény. De maga a mozgalom pont arról szólna, hogy a nőket és a férfiakat is felmentse a nemi sztereotípiák alól.
Más kérdés hogy a wokokkal való rettegtetés, pont ezeket a feministákat mocskolja be.
6. Ezt randi partnereid mondták, vagy úgy ollóztad ősze idegenek mondataiból? Mert nem mindegy.
A szocializmus pedig megvalosult, svédek dánok norvégok, 30-40 éven keresztül hatékonyan működött. Aztán elmérték hogy az uniós bevándorlók, meg a befogadott muszlimok mekkora számát lehet integrálni. Amire te gondolsz az a kommunizmus, ami tényleg becsődölt.
8. A wokság arról szól, hogy az egyes csoportok, pl feminizmus, melegek, feketék, ne csak maguknak követeljenek egyenlőséget, hanem egymásnak is.
Ezzel egyetértesz?
7# "A szocializmus pedig megvalosult, svédek dánok norvégok, 30-40 éven keresztül hatékonyan működött"
Igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!