Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság milyen pasikat keresnek a nők?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?

Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...

Akkor milyen legyen egy férfi?

2024. jún. 16. 06:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/104 anonim ***** válasza:
15%

Lakás,vagy ház, menő kocsi, jó állás, magas fizetéssel.

Anyja, apja nem él,vagy ha él is,az ország másik végében.

Férfias legyen,minden téren.

Ezt várja és igényli az insta-maca is és a dagadék,pohos ötvenes Erzsike is.

2024. jún. 16. 07:43
 2/104 anonim ***** válasza:
20%
Nyilván mindenkinél más, de többségében a férfias macsó típus még mindig nyerő, még ha a sok buta feminista ribizli nem is akarja bevallani magának.
2024. jún. 16. 08:25
 3/104 anonim ***** válasza:
56%

Eléggé megy a keverés, szóval először is tegyük tisztába a fogalmakat.

Toxikus maszkulinitás az, mikor a férfiak egy általuk képzelt túlzottan erőszakos és vagy sztereotip képhez próbálnak ragaszkodni. PL: egy férfi sosem sír, nem mutatja ki az érzelmeit stb. Ezt próbálod sarkitani a férfias férfi nem jóra.

Egyáltalán nem minden nő feminista, igy ezek a nők is sokszor ragaszkodnak olyan normákhoz, amik a patriarchális felfogásból erednek. Ezért ezek a nők sokszor lányosnak tekintik hogy nekik kell kezdeményezni, vagy hogy nekik is meg kell néha vigasztalni a párjukat. Valójában ők meg azt kérik számon, hogy a toxikus feminitásukat nem élhetik ki.

Igy jön az ki, hogy egyszere nem férfiasak, és túlzottan férfiasak egyesek szerint a "mai" férfiak.

A valóság az, hogy minden ember más, és amit az egyének normalitásnak gondolnak, az egyénenként eltér. Ami szerintem férfias, az szerinted nem lesz az, és vica-verza.

2024. jún. 16. 08:45
 4/104 anonim ***** válasza:
37%

3# Felőlem a nő lehet bármilyen -ista, csak legyen konzekvens. Legyen konzervatív, de akkor ne csak az előnyeivel éljen, ne kapaszkodjon egyből a feminista vívmányokba, ha neki épp úgy kényelmes, hanem az érem másik oldalát is tegye oda. Vice versa: legyen feminista, de akkor meg ne beszéljünk arról, mi a "férfi dolga", egyszer és mindenkorra felejtsük el a nemek sztereotipikus megkülönböztetését.

Engem sosem zavart, hogy ki milyen elveket vall, csak ne mondjon ellent önmagának az első két mondata után. F

2024. jún. 16. 08:53
 5/104 anonim ***** válasza:
32%

4. Léteznek egyoldalú és nem konzekvens feministák, ez tény. De maga a mozgalom pont arról szólna, hogy a nőket és a férfiakat is felmentse a nemi sztereotípiák alól.

Más kérdés hogy a wokokkal való rettegtetés, pont ezeket a feministákat mocskolja be.

2024. jún. 16. 08:58
 6/104 anonim ***** válasza:
45%

6. Ezt randi partnereid mondták, vagy úgy ollóztad ősze idegenek mondataiból? Mert nem mindegy.

A szocializmus pedig megvalosult, svédek dánok norvégok, 30-40 éven keresztül hatékonyan működött. Aztán elmérték hogy az uniós bevándorlók, meg a befogadott muszlimok mekkora számát lehet integrálni. Amire te gondolsz az a kommunizmus, ami tényleg becsődölt.

2024. jún. 16. 09:13
 7/104 anonim ***** válasza:
17%
5# A woke meg szerintem már a kezdetektől egy vírus, össze sem lehet hasonlítani a feminizmussal, aminek a célja tényleg egy polgáribb, egyenlőbb világ és amíg nem tolták túl és nem vitték le a vulgárfeminizmus szintjére, addig egy nagyon is szükséges folyamat volt.
2024. jún. 16. 09:13
 8/104 anonim ***** válasza:
35%
7# Nagyon lesarkítottam, ez így nem hangzott el senki szájából, mindössze a fent leírtakat akartam illusztrálni.
2024. jún. 16. 09:16
 9/104 anonim ***** válasza:
43%

8. A wokság arról szól, hogy az egyes csoportok, pl feminizmus, melegek, feketék, ne csak maguknak követeljenek egyenlőséget, hanem egymásnak is.

Ezzel egyetértesz?

2024. jún. 16. 09:17
 10/104 anonim ***** válasza:

7# "A szocializmus pedig megvalosult, svédek dánok norvégok, 30-40 éven keresztül hatékonyan működött"

Igaz.

2024. jún. 16. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!