Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
59# "Talán mert amikor olvasunk / hallunk valamit, akkor nem azt nézzük, hogy az adott személy férfi, vagy nő, hanem azt, hogy logikus-e az, amit mond a személy..."
Én is az adott állítás igazságtartalmát vizsgálom, nem azt, hogy milyen nemű ember teszi. Logikus-e és hogy megállja-e a helyét a valóságban.
61 - "Ha nők könnyebben férnek hozzá jó munkákhoz, akkor kevésbé a férfitól várják hogy mindent megteremtsen."
Az a baj, hogy nem reagáltál semmit arra, ahogyan ez a kvótás országokban, vagy tartományokban megvalósul. Konkrétan az történik, hogy a férj beprotezsálja a feleségét a vezetői bizottságba, hogy teljesüljön a kvóta.
Márpedig, ha ez így megy, nem azt érjük el, hogy a nők könnyebben férjenek hozzá férjüktől függetlenül is a jó munkához...
61# "Ha nők könnyebben férnek hozzá jó munkákhoz, akkor kevésbé a férfitól várják hogy mindent megteremtsen. Ergo lehetsz kevesebbet kereső, és érzelmesebb férfi"
Ha te ebben egyenes következményt vélsz felfedezni, hát akkor.. Úgy legyen!
66# Szerkesztő úr, van-e kérdés?
Jó, mert most ott tartunk, hogy "de nem, de igen, de nem, mert csak". Én kíváncsi lettem volna konkrétumokra.
Én nem ragaszkodom a konzervatív nézetekhez, meggyőzhető vagyok, csak akkor érveljünk, hol hibádzik. Meg tegyünk a mérleg másik serpenyőjébe is, ne egyoldalúan vegyünk el jogokat a másik nemtől! :) Nem kell egyetérteni, beszélgetünk :)
64 - "Kell hozni összeférhetetlenségi tőrvényeket. Most ezt komolyan magyarázni kell."
És konkrétan mit? Komolyan magyarázni kell, mert nem értem, hogyan oldanád ezt meg. Miért ne vennének fel egy női bábot, aki csak a fizetést kapja a női kvóta helyett? Hogy oldod ezt meg? Nem lehet vezető pozícióban lévő férfi feleségét alkalmazni talán? És ez nem lenne diszkriminatív? Meg egyáltalán, hogy akadályozzák meg a maradék ötmillió létező módot arra, hogy egy női bábot vegyenek fel? Látszik, hogy nem tudsz gondolkodni... Törvényeket hozhatunk ezrével, de ha nem életszerű, akkor felesleges. Nagyon érdekelne, hogy te mit dolgozhatsz, mert szemmel láthatólag semmi rálátásod nincs erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!