Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
99# Esetleg dolgozhatnál azon, hogy ne legyél férfi, megoldódna az elnyomás forrása, nem? ;)
Ahogy a cég sem tud nem elnyomó lenni, mert költségvetése, profitja van, javakat, szolgáltatásokat értékesít, amivel beHATOL a piacra, úgy egy férfi sem, amíg golyói vannak meg pénisze.
Megoldás: szerveződjünk ősközösségbe (mondjuk ez egy időparadoxon), ahol mindenki aszexuális, gyűjtögessünk bogyókat meg együnk füvet és akkor végérvényesen ki lesz vonva a világból minden ami a férfihez társítható.
olyan sok elhízott, apatestű-puhatestű férfi van Magyarországon, hogy a sportos*/vékony testalkat minden bizonnyal keresett hiánycikk
*a sportos nem a kigyúrt edzőtermi testépítő/boxoló stb. hanem az amolyan focista vékony, nem egy TBC-s giliszta féle fazon
jól öltözött, ápolt - szintén nagyon ritka
jól szituált, értelmiségi - szintén nagyon ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!