Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a 40-es nők egyre nyíltabban keresnek 30-as pasikat? Vagy ez mindig így volt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 11:53
1/11 anonim válasza:
Én nem tudom, régen hogy volt, de most elég jellemző.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, én 31 vagyok és senki nem keres engem. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Látni szoktam a tekintetükből, ahogy néznek. Időnként van, aki flörtöl is. Csak nem tudom, hogy ha tényleg kezdeményeznék, akkor komolyan benne lennének-e.
2020. febr. 5. 12:28
4/11 anonim válasza:
20 évesen is nyíltan jártam 40-es nőkkel. Ez nem tegnap volt.
5/11 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Látni szoktam a tekintetükből, ahogy néznek. Időnként van, aki flörtöl is. Csak nem tudom, hogy ha tényleg kezdeményeznék, akkor komolyan benne lennének-e."
Ha ez 30 évesen nem tudod eldönteni, és a neten kell megkérdezned, akkor neked nem való a MILF!
6/11 anonim válasza:
Az igazi jó leves receptje : öreg tyúk, fiatal répa.
7/11 anonim válasza:
A régi és mai között az a különbség, nem hogy net, de még teló sem volt. Ugyan úgy volt fiatal nő, idős pasi, fiatal pasi, idősebb nő, megcsalások, stb. Akkor is voltak vágyak, érzések, mint ma is. Annyi, hogy sokszor 4-5 utcával arrébb semmit nem tudtak a másikról. Ma meg kiírja a netre a világnak.
9/11 anonim válasza:
Szerintem mindig is volt ilyen, csak régebben inkább titokban tartották.
10/11 anonim válasza:
Miért kit kéne keresniük,50-es nagypapákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!