Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hülyítik a nőket? Ha csak ágyba akarnak bújni, miért nem olyan nőt keresnek, akik szintén csak annyit akarnak?
Értem, hogy régen volt ez a női szüzesség kérdés, és amikor az udvarlás része volt a "bélyeggyűjtemény megnézése", de manapság egy nő kimondhatja, hogy csak szexet akar. Ezért nem is szeretem a rb meg a kva kifejezéseket. Sok olyan kapcsolatot láttam, ahol a lány meg a fiú megegyeznek, hogy csak összejárnak, mert nincs senkijük, de mindketten tudják, hogy mibe mennek bele.
Azt nem értem, hogy egy férfinak csak arra kell egy lány, akkor miért olyannál próbálkozik, aki hosszútávban gondolkodik, hogy aztán becsapja és otthagyja?
Valahol "megtiszteli"a nöt annyival hogy nem kezeli le hogy bocsi csak üritesre vagy jo masra nem kellesz, benne vagy e.
Sok esetben a ffiak amugy is kesöbb éreznek azaz nem tudni elöre mi lesz szexkapcsolatbol
Nagyon egyszerű: egy nő mindig a biztosat, a biztonságot keresi. Ha belemegy szexkapcsolatba, szinte mindig többen reménykedik. Melyik nő vágyik az ürítőzsák szerepére?
Éppen ezért az okos férfiak hazudnak. Hogy a nő elhihesse, ha már ürítőzsák, akkor matyóhímzéssel az.
Nagyon lényegretörő voltam, de így látom. Nem érdekel a pontozás.
F, 39
Úgy gondololják így nagyobb az esélyük, hogy beadd a derekad vagy maguknak is hazudnak, hogy kapcsolatot akarnak.
Ha komolyat akarsz ezt úgy tudod a legjobban kivédeni, ha minél később adod oda magad. De ez sem tuti tipp
“Sok olyan kapcsolat van”, igen viszont azok is kb úgy kezdődnek, hogy lesz belőle komoly dolog. 100 bol kb 1 lány az aki úgy van vele, neki nem kell pasi, szexet akar. De lehet 1000-bol 1.
Minden lány úgy van vele mint te, a másik lányokat nem ismerik, s azok között sok a “ribizli”.
Szóval ha a fiú őszinte, nem kapja meg amit akar, ergo hazudni kell.
De engem nem kell "megtisztelni". Én elég sokszor elmondtam, hogy nincs időm komoly kapcsolatra, és a munkám miatt sokat utazom. Viszont nekem is vannak igényeim, éppen ezért próbálkozom olyan férfiakkal, akikről tudom, hogy egyszerre több nőjük van és nem akarnak komolyat. Akikre rá lehet írni, hogy a hétvégén a városban vagyok, akar-e találkozni vagy ott aludhatok-e nála. Akkor lépek le, amikor nekem is nyomják a szokásos szöveget, hogy gyönyörűek a szemeim, és velem jönnének a világ végére is, meg hiányzom nekik.
Nem értem, hogy miért nem elég nekik csak a szex, főleg, ha szinte rögtön utánam már egy másik nővel találkozik, miért kell érzelmet is kicsikarniuk.
Egy nő is akarhat szexkapcsolatot, de nem elsősorban a szex miatt. Valaki csak van melletted mégha nem is állandóan.
A nő másképp tekint a szexpartnerére. Nem csak egy farkat lát benne és azt is jól megfontolja kit enged maga mellé. Sokszor az a baj, ha sűrűsödnek a talik a nők hajlamosak beleszeretni a férfiba.
Mert be vannak durcizva. Hamvas széplelkű serdülő vagy ifjú korukban tetszett nekik 1 vagy néhány lány, akikről álmodoztak, akiket ne adott nekik oda senki, nem kapták meg a játékot. Vagy megkapták de elvették tőlük, vagy valami nem úgy alakult.
És bedurcikáztak. Így ők már többet nem kockáztatnak, csak kihasználják a nőket (egész addig míg le nem cseng az agybajuk) Ugyanilyen sok van nőben is.
Kérdező, elég egyedi eset vagy.A pasi bizonyára nem gondolja a világ végére Veled menést, csak mondja. Nem tudom miért zavar ez, engedd el a füled mellett és kész.
A nők többsége általában még a szexkapcsolatban is értékeli azt ha nem némasági fogadalommal dugják csak meg.
Nekem is volt szexkapcsolatom. Sosem mondtuk ki,hogy az, mégis tudtuk mindketten. Amikor együtt voltunk én voltam a leggyönyörűbb, legkívánatosabb nő, aztán elbúcsúztunk a következő találkozóig. De ott, akkor, én azt elhittem, és azok az órák úgy teltek mintha tényleg egy érzelmileg fűtött kapcsolatban lennénk.
Nem vágyom ismét ilyenre, de ha újra alakulna ilyen kapcsolatom hasonlót képzelnék el. Sőt, nem vágnám orrba azért ha néha rám ír,hogy hiányzok és találkozzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!