Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért hülyítik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hülyítik a nőket? Ha csak ágyba akarnak bújni, miért nem olyan nőt keresnek, akik szintén csak annyit akarnak?

Figyelt kérdés

Értem, hogy régen volt ez a női szüzesség kérdés, és amikor az udvarlás része volt a "bélyeggyűjtemény megnézése", de manapság egy nő kimondhatja, hogy csak szexet akar. Ezért nem is szeretem a rb meg a kva kifejezéseket. Sok olyan kapcsolatot láttam, ahol a lány meg a fiú megegyeznek, hogy csak összejárnak, mert nincs senkijük, de mindketten tudják, hogy mibe mennek bele.

Azt nem értem, hogy egy férfinak csak arra kell egy lány, akkor miért olyannál próbálkozik, aki hosszútávban gondolkodik, hogy aztán becsapja és otthagyja?

2019. szept. 20. 08:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Az egyik ok, ami miatt nincs párom, mert nem bírtam az ilyen hatalmi játszmákat, a féltékenykedést, a másik duzzogását, ha el kell mennem, az érzelmi zsarolást. Ha nekem mittudomén, Németországba kell mennem két hétre, ugyanúgy megkapom a másiktól a nemszólokhozzádot, meg a hiányzolt, mellette viszont tudom, hogy azt tervezi, hogy melyik nővel jöjjön össze. Emiatt érzem magamat becsapva. Ha elutazom, duzzog, és bújik, ha mással találkozom, féltékenykedik, viszont ő másik nővel simán együtt van.
2019. szept. 20. 10:09
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Mert 100-ból 99 lány/nő nem akarja az őszinteséget!

Én MINDIG őszinte vagyok!

Gyűrűt nem veszem le, elmondom, hogy van nejem, és azt is hogy szex kell tőle vagy tetszik, és ebből lehet is valami.

Na erre én vagyok a féregállatmoslékokádékfosbaromundorítósenkimajom, 100-ból 99 nőnél.

Míg haverom, aki leveszi a gyűrűt, a babaülést a csomagtartóba teszi, és tagadja a családját, na ő a diáklánytól a MILF-ig majd mindenkit megkap, mert csal és hazudik.

Na ezért kell, sőt kötelező a képetekbe hazudniuk a férfiaknak!

2019. szept. 20. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Senki se mondta, hogy csald meg az asszonyt, bszki...
2019. szept. 20. 11:38
 14/21 LazyJones ***** válasza:
0%
Amiért a nők hülyítik a pasikat. Engem spec legalább 5x dobtak ki egy-két hónap után azzal, hogy igazából csak dugipajti kellett nekik, nem kapcsolat. Pedig szexkapcsolatra azért jóóóóóóval könnyebb találni akárhonnan egy férfit, mint egy nőt.
2019. szept. 20. 12:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt hülyítik, akit lehet.
2019. szept. 20. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

Mert nem lehet azt mondani egy nőnek sem először, hogy tetszel nekem, jól nézel ki, szexuális kapcsolatban benne lenénl?

Mert mind elhajtana a francba. Sőt már akkor is ha csak annyit mondanál kezdésnek, hogy "jól nézel ki" mert egyből kiveri a hisztit, "na neked is csak arra kellek"

2019. szept. 20. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

12. vagyok.

0%!!!

Látod, igazam van! Az őszinteség nem kell nektek!

2019. szept. 20. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
96%

"Míg haverom, aki leveszi a gyűrűt, a babaülést a csomagtartóba teszi, és tagadja a családját, na ő a diáklánytól a MILF-ig majd mindenkit megkap, mert csal és hazudik.

Na ezért kell, sőt kötelező a képetekbe hazudniuk a férfiaknak!"

Ez mekkora töketlenség már! Nem igazán így van ahogy képzeled. Ezt bírom mikor ezen nyafiznak egyesek, hogy jaj-jaj, már őszintének sem lehet lenni, meg az is baj hogy őszinte vagyok! Az nem baj hanem alap! ha eszedbejut a másik lehetőség, hogy átversz embereket akkor meg tudjad miért csinálod, és van e rá magyarázatod legalább saját magadnak, van e bőr még a képeden. Nem tudom miért azzal kell dicsekedni hogy valaki őszinte ilyenben! Ha nem az, azt magyarázza meg inkább, az meg hogy te őszinte vagy ilyen fontos dologban az semmi dicséretet nem érdemel mert ez a természetes! Nem azokkal kell példálózni akik csalnak! Le ne boruljunk már előtted hogy őszintén elmondod hogy van feleséged :)

2019. szept. 20. 15:47
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, ha te ennyire nem igenyelsz semmit csak a szexet akkor miert egy emberhez akarsz járni? Németországba lemész egy italra felszedsz egy pasit, húzol rá kotont és minden megvan oldva.
2019. szept. 20. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Reméljük itt egyes férfi válaszolók csak trollkodnak, mert amúgy elég gáz.
2019. szept. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!