Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hülyítik a nőket? Ha csak ágyba akarnak bújni, miért nem olyan nőt keresnek, akik szintén csak annyit akarnak?
Értem, hogy régen volt ez a női szüzesség kérdés, és amikor az udvarlás része volt a "bélyeggyűjtemény megnézése", de manapság egy nő kimondhatja, hogy csak szexet akar. Ezért nem is szeretem a rb meg a kva kifejezéseket. Sok olyan kapcsolatot láttam, ahol a lány meg a fiú megegyeznek, hogy csak összejárnak, mert nincs senkijük, de mindketten tudják, hogy mibe mennek bele.
Azt nem értem, hogy egy férfinak csak arra kell egy lány, akkor miért olyannál próbálkozik, aki hosszútávban gondolkodik, hogy aztán becsapja és otthagyja?
Mert 100-ból 99 lány/nő nem akarja az őszinteséget!
Én MINDIG őszinte vagyok!
Gyűrűt nem veszem le, elmondom, hogy van nejem, és azt is hogy szex kell tőle vagy tetszik, és ebből lehet is valami.
Na erre én vagyok a féregállatmoslékokádékfosbaromundorítósenkimajom, 100-ból 99 nőnél.
Míg haverom, aki leveszi a gyűrűt, a babaülést a csomagtartóba teszi, és tagadja a családját, na ő a diáklánytól a MILF-ig majd mindenkit megkap, mert csal és hazudik.
Na ezért kell, sőt kötelező a képetekbe hazudniuk a férfiaknak!
Mert nem lehet azt mondani egy nőnek sem először, hogy tetszel nekem, jól nézel ki, szexuális kapcsolatban benne lenénl?
Mert mind elhajtana a francba. Sőt már akkor is ha csak annyit mondanál kezdésnek, hogy "jól nézel ki" mert egyből kiveri a hisztit, "na neked is csak arra kellek"
12. vagyok.
0%!!!
Látod, igazam van! Az őszinteség nem kell nektek!
"Míg haverom, aki leveszi a gyűrűt, a babaülést a csomagtartóba teszi, és tagadja a családját, na ő a diáklánytól a MILF-ig majd mindenkit megkap, mert csal és hazudik.
Na ezért kell, sőt kötelező a képetekbe hazudniuk a férfiaknak!"
Ez mekkora töketlenség már! Nem igazán így van ahogy képzeled. Ezt bírom mikor ezen nyafiznak egyesek, hogy jaj-jaj, már őszintének sem lehet lenni, meg az is baj hogy őszinte vagyok! Az nem baj hanem alap! ha eszedbejut a másik lehetőség, hogy átversz embereket akkor meg tudjad miért csinálod, és van e rá magyarázatod legalább saját magadnak, van e bőr még a képeden. Nem tudom miért azzal kell dicsekedni hogy valaki őszinte ilyenben! Ha nem az, azt magyarázza meg inkább, az meg hogy te őszinte vagy ilyen fontos dologban az semmi dicséretet nem érdemel mert ez a természetes! Nem azokkal kell példálózni akik csalnak! Le ne boruljunk már előtted hogy őszintén elmondod hogy van feleséged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!