Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hülyítik a nőket? Ha csak ágyba akarnak bújni, miért nem olyan nőt keresnek, akik szintén csak annyit akarnak?
Figyelt kérdés
Értem, hogy régen volt ez a női szüzesség kérdés, és amikor az udvarlás része volt a "bélyeggyűjtemény megnézése", de manapság egy nő kimondhatja, hogy csak szexet akar. Ezért nem is szeretem a rb meg a kva kifejezéseket. Sok olyan kapcsolatot láttam, ahol a lány meg a fiú megegyeznek, hogy csak összejárnak, mert nincs senkijük, de mindketten tudják, hogy mibe mennek bele.
Azt nem értem, hogy egy férfinak csak arra kell egy lány, akkor miért olyannál próbálkozik, aki hosszútávban gondolkodik, hogy aztán becsapja és otthagyja?
2019. szept. 20. 08:44
21/21 Linny22 válasza:
Az ilyen tuti önbizalomhiányos pasi. Igaziból nem ürítés kell neki, hanem hogy epekedjen a nő utána. Hogy belezúg a csaj, hú akkor ő jó pasi. Leszarja, mit okoz ezzel a nőben. Figyelem, fájni fog, férfiak! Az Igazi férfi megmondja, mit akar!!!! Ha szexet, akkor azt!! Éés, eléri amit akar, még így is, lazán, és nem okoz lelki sérülést a nőben, és nem az élteti az egócskáját, hogy átverte a nőt! 12-es, te pedig magadnak is hazudsz, irtó gáz vagy, te vagy mindig őszinte vagy? A feleséged nyilván nem veszed emberszámba csak a megb*ni való libákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!