Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a tendencia manapság, hogy harmincas férfiak negyvenes nőket keresnek?
Dicsekszünk vagy lódítunk?
Itt a GY.K.-n az ötvenes szuperprotkós szupenagyikat is harmincas jómódű Adonisok falkái üldözik.
Ötvenes férfiként, nem futok el a harmincas negyvenes nők elől. Nem írok ki kérdést, hogy mihez kezdjek egy fiatalabb nővel.
# 2: A kérdés nem arra vonatkozott, hogy mit kezdjek velük, azt majd megoldom. ;) Az érdekelt, hogy miért tömeges jelenség.
# 3: 4-5 év nem feltétlenül lepne meg, de 10-12 évvel fiatalabb férfiakról van szó...
# 4: És ez hogy függ össze a kérdésemmel? Az, hogy a negyvenesek kiket dugnak, mennyiben befolyásolja a harmincasok ízlését? Nem igazán értem az összefüggést... (egyébként negyvenesek is keresnek, de harmincasok jóval többen)
Minden korosztályban lévő nőt minden korosztályban lévő férfi hajthat. Én 23 vagyok, és van, hogy egy 19 évesnek tetszek meg, van, hogy egy 45 évesnek. A jelenlegi párom 35, de volt már előttem 39 éves barátnője is. Szóval nincs ebben semmi rejtély.
Hát én ilyen jelenséget nem látok a környezetemben. Egy lassan negyvenes nő.
Mondjuk az tény, hogy sok 40-50es nőismerősöm valami eszméletlenül jól tartja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!