Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet ismerkedni olyan 30 körüli embereknek, akik komoly kapcsolatot keresnek?
Igen én is ismerkedtem már mindenhol boltban is, rendszeresen randizom (hetente kb. 2), de végre normális emberekkel szeretnék találkozni, nem azokkal akik a jelenlegi párjuk mellett keresnek mást, vagy szexuális ajánlatot tesznek.
Szerintem a hozzáállásommal sincs gond.
Igen persze, csak ez kicsit olyan mintha tűt keresnék a szénakazalban. Szerintem fontos látni is a másikat + minél több ismerkedni vágyó ember van, annál nagyobb eséllyel találnak egymásra a megfelelő emberek.
Ezért kérdeztem, hogy van-e valakinek valami ötlete, egy olyan hely, ahová sok egyedülálló ember megfordul.
#2 vagyok. A hozzáállás alatt azt értettem, hogy ne célként éljed meg, mert akkor annál kevésbé fog összejönni. Lazán csak ismerkedj és egy szimpatikus és vonzó illetővel majd alakulnak a dolgok.
A helyeket illetően, a felsoroltak azok "természetes" közegek, ahol az ember önmaga és könnyed tud lenni. Másrészről nincs olyan hely ahol valamelyik nem egyedülálló tagjai képviselnék magukat többségben. Ha létezne ilyen kánaán, akkor másnapra megfordulnának az arányok.
Egyetértek, hogy a netes társkeresés az tű keresése a széna kazalban, ami zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!