Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha komoly szándékkal közeledtek egy nőhöz, az meg azt mondja, hogy csak laza kapcsolatot tud veletek elképzelni, akkor mit éreztek?
Visszautasításnak vettétek, hogy nem vagytok elég jók?
Vagy, h na ez a nő is egy rbanc?
Nem azokat kérdem, akik amúgy is szextárgynak akarták a nőt induláskor is.
elég nehéz ezt elképzelni,mert eddig mindig az volt,hogy én csak dugni akartam,meg elmenni együtt ide oda.
aztán ott aludt,heti 1x,majd többször és egy év múlva azt vettem észre,hogy ott lakik.
és mindig ez volt.
szóval így belegondolva nem tudom elképzelni a te szitudat.
Azt hogy ez a nő is egy libanc !
És sajnos 100% vagyok benne hogy ezt fent is tarthattam volna az utolsó kapcsolatomban mármint a lazát de nem köszi laszodjon meg mástól majd rájön 😊 !
Hogy szerencsés a másik, mert így lehetősége lesz látni. S ha egyszer meglát valaki, még ha nem is szerelemmel, de szeretni fog.
Nem érezném, venném másnak, mint ami.
Elég rossz kérdéseket raktál fel, mintha minden ember szellemi fogyatékos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!