Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a tendencia manapság, hogy harmincas férfiak negyvenes nőket keresnek?
# 6: Az nem lenne furcsa, ha arányosan minden korosztályból keresnének, és mondjuk a saját korosztályomból többen. De az arányok úgy néznek ki, hogy pl. 10% huszonéves 40% harmincas 30% negyvenes 20% ötvenes. Így érthető?
# 9: Korábban is feltűnt, mikor nekem volt fiatalabb párom, hogy a környezetemben elég sok nő van harmincas férfival párkapcsolatban. És nem, nem vagyok bombanő (az ismerőseim sem), teljesen átlagos negyvenesek vagyunk, akik a koruknak megfelelően néznek ki.
Ezt a jelenséget én is látom magam körül. Van egy 40 éves barátnőm, 30 éves férfival van együtt már két éve. A pasi is helyes, normális, értelmes, érett. A csajszi pedig messze nagyon jól tartja magát, 25-nek néz ki kb. (Kislányos termet, szép arcvonások, feszes bőr, modern frizura). És láthatóan jól kijönnek.
Több ilyet látok a környezetemben. Valamitől működik.
" ha nem akartak komoly kapcsolatot"
A környezetemben kapásból tudnék 4-5 olyan esetet, ahol ez a felállás már évek óta működik, van, ahol házasság és közös gyerek is lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!