Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság milyen pasikat keresnek a nők?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?

Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...

Akkor milyen legyen egy férfi?

2024. jún. 16. 06:35
 51/104 A kérdező kommentje:

"Ki nyomja el, hogy ne lehessenek érzései…. "

Pl. azok a nők, akik szemében a férfi nem férfi, ha sír... Ez elég gyakori.

2024. jún. 16. 12:07
 52/104 anonim ***** válasza:
50# Nők esetében miért olyan fontosak az érzések? Férfiak esetében miért nem? Te mondtad hogy ne az érzésekről beszéljünk. A női érzések kivétel?
2024. jún. 16. 12:08
 53/104 anonim ***** válasza:
0%
51. Igen mert jó kis hímsoviniszta szülők nevelték őket. De ez organikusan 500 év múlva se kerül rendes mederbe. Csak ha teszünk érte, egy ideig lesz kvóta mitommén 50 év, aztán ki lehet vezetni.
2024. jún. 16. 12:11
 54/104 A kérdező kommentje:

53 - "Igen mert jó kis hímsoviniszta szülők nevelték őket."

Szóval akkor abban az esetben is a férfiak a hibásak, amikor a nők nem tartják megfelelő partnernek azt a férfit, aki kimutatja az érzéseit. Érdekes.

2024. jún. 16. 12:13
 55/104 anonim ***** válasza:

53# Ha felveszik a főnök feleségét vezető poziba és teljesül a munkahelyi kvóta, onnantól szabad lesz sírnia a férfinek?

Ez a kettő hogyan függ össze?

Van itt kavarodás bőven...

2024. jún. 16. 12:14
 56/104 anonim ***** válasza:
52. Hol mondtam én olyat hogy ne beszélj róla. Azt mondtam, hogy nem a feminista nők feladata, hogy a férfiaknak kiküzdje a dolgokat amik nekik rosszak. Örül ha saját dolgai ügyében elér bármit. Feminista férfi kőr, meg mozgalom kéne. Igaz arra se hallgattok, aki férfiként mondja ezeket, pedig elvileg feministák vagytok. Bigott konzervativ érveket puffogtattok.
2024. jún. 16. 12:15
 57/104 anonim ***** válasza:
54. Igen, az az apa és anya a hibás aki felnevelte. Persze mind tudjuk, hogy ki hagyományosan a főnők a családban…😉
2024. jún. 16. 12:17
 58/104 A kérdező kommentje:

"Azt mondtam, hogy nem a feminista nők feladata, hogy a férfiaknak kiküzdje a dolgokat amik nekik rosszak."

Wow, ez sokatmondó! Akkor itt nem a nemi egyenlőségről van szó, mint ahogy az 5-ös kommentben írtad, idézem: "De maga a mozgalom pont arról szólna, hogy a nőket és a férfiakat is felmentse a nemi sztereotípiák alól.", hanem ez valójában arról szól, hogy a nőket jobb pozícióba hozza.

"Igaz arra se hallgattok, aki férfiként mondja ezeket"

Talán mert amikor olvasunk / hallunk valamit, akkor nem azt nézzük, hogy az adott személy férfi, vagy nő, hanem azt, hogy logikus-e az, amit mond a személy...

2024. jún. 16. 12:17
 59/104 A kérdező kommentje:

Állításom: "Szóval akkor abban az esetben is a férfiak a hibásak, amikor a nők nem tartják megfelelő partnernek azt a férfit, aki kimutatja az érzéseit."

Válaszod: "Igen"

Ez beárazza az objektivitásodat.

2024. jún. 16. 12:19
 60/104 anonim ***** válasza:
56# Mióta szitokszó az, hogy egy érvelés konzervatív? Ha nem értesz egyet valamelyik állításommal, érvelj ellene. Előre szólok, az nem érv, hogy elnyomjuk meg lénézzük a nőket, mert ez csak lózung, azt próbáltam alátámsztani végig, hogy ez nincs így. Én nem nyomok el senkit és nem nézek le senkit. Én az egyenlő feltételek mellett vagyok. Ami nem a NŐI KVÓTA. Mert az egyoldalú.
2024. jún. 16. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!