Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
"Ki nyomja el, hogy ne lehessenek érzései…. "
Pl. azok a nők, akik szemében a férfi nem férfi, ha sír... Ez elég gyakori.
53 - "Igen mert jó kis hímsoviniszta szülők nevelték őket."
Szóval akkor abban az esetben is a férfiak a hibásak, amikor a nők nem tartják megfelelő partnernek azt a férfit, aki kimutatja az érzéseit. Érdekes.
53# Ha felveszik a főnök feleségét vezető poziba és teljesül a munkahelyi kvóta, onnantól szabad lesz sírnia a férfinek?
Ez a kettő hogyan függ össze?
Van itt kavarodás bőven...
"Azt mondtam, hogy nem a feminista nők feladata, hogy a férfiaknak kiküzdje a dolgokat amik nekik rosszak."
Wow, ez sokatmondó! Akkor itt nem a nemi egyenlőségről van szó, mint ahogy az 5-ös kommentben írtad, idézem: "De maga a mozgalom pont arról szólna, hogy a nőket és a férfiakat is felmentse a nemi sztereotípiák alól.", hanem ez valójában arról szól, hogy a nőket jobb pozícióba hozza.
"Igaz arra se hallgattok, aki férfiként mondja ezeket"
Talán mert amikor olvasunk / hallunk valamit, akkor nem azt nézzük, hogy az adott személy férfi, vagy nő, hanem azt, hogy logikus-e az, amit mond a személy...
Állításom: "Szóval akkor abban az esetben is a férfiak a hibásak, amikor a nők nem tartják megfelelő partnernek azt a férfit, aki kimutatja az érzéseit."
Válaszod: "Igen"
Ez beárazza az objektivitásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!