Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság milyen pasikat keresnek a nők?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?

Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...

Akkor milyen legyen egy férfi?

2024. jún. 16. 06:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:

28. Azt vágod hogy a lakosság 49%a nő? Értsd már meg, hogy nem rosszabbak a képességeik, mint a férfiaknak. Azért nem kapnak meg sok munkát mert a férfiak lenézik őket, és nem képességhiányból.

Hagyni hogy évszázadokig érvényesüljön még a férfiak előnye, ugyanúgy nem az egyenlőség felé hat, azon persze nem problémázol!

2024. jún. 16. 11:32
 32/104 A kérdező kommentje:
31 - Tehát akkor szerinted az hat az egyenlőség felé, ha a férfiakat diszkriminálva nők kapnak meg pozíciókat pusztán a nemük alapján :O
2024. jún. 16. 11:35
 33/104 anonim ***** válasza:
30. A világ rossz, és maradjon is így? Szerintem ezt te se gondoltad át rendesen. Kell ezen változtatni, és nem beletörődni.
2024. jún. 16. 11:35
 34/104 anonim ***** válasza:
32. Nem diszkriminálva vannak, nem lesznek csak azért előnyben, mert férfinak születtek.
2024. jún. 16. 11:36
 35/104 anonim ***** válasza:

26# "Kell hát, de amíg a problémát se ismerik el a férfiak"

Én elismerem, csak az eszközökkel nem értek egyet minden esetben. A nemek egymásnak ugrasztása helyett (ami rohadt egyszerű, mert mindenkinek vannak sérelmei a másik nemmel) meg kvóták kikényszerítése helyett, ami tudjuk jól, hogy a zsíros állások megszerzéséért zajlik, nekem senki nem mondja, hogy nem, különben a bolti kassza mellé meg a közmunkába is követelnék, de semmiképpen nem jelent megoldást egy létező komplex problémára.

2024. jún. 16. 11:37
 36/104 A kérdező kommentje:

33 - Épp arról beszélünk, hogy azért nehezebb nőt felvenni, mert az állam "besegített". Vagy te azt akarod elérni, hogy a férfiak szüljenek? Hisz a biológia is meghatároz dolgokat.

"Nem diszkriminálva vannak, nem lesznek csak azért előnyben, mert férfinak születtek."

Hogy ne lennének diszkriminálva, ha az a kikötés, hogy nőt vegyenek fel?

2024. jún. 16. 11:38
 37/104 anonim ***** válasza:

31# "Azért nem kapnak meg sok munkát mert a férfiak lenézik őket"

Ugyanazt írtad le, amit korábban, csak más szavakkal. Ez így általánosítás. Én konkrét fizikai példákat hoztam, arra nem reagáltál.

"Azt vágod hogy a lakosság 49%a nő? Értsd már meg, hogy nem rosszabbak a képességeik, mint a férfiaknak"

Igen, vágom. És a nők 100%-a munkanélküli? A férfiak 100%-a pedig foglalkoztatva van? Férfiak ugyanúgy küzdenek elhelyezkedési problémákkal, mint nők.

A képessége pedig mindenkinek más. Nem rosszabb, nem is jobb, oké. De ez fordítva is igaz. Ebből így még nem következik semmi.

2024. jún. 16. 11:42
 38/104 anonim ***** válasza:
35. Közel se egyenlő. A férfi attól fél, hogy kinevetik, a nő attól hogy megölik, vagy rosszabb. Szerinted egyenlő a kettő? Mert szerintem nem. Igenis többet kell beszélni arról hogy a nőket elnyomják, mint arról hogy a férfiak, leginkább más férfiak véleménye miatt, nem mernek érzelmekről beszélni.
2024. jún. 16. 11:44
 39/104 A kérdező kommentje:
Azért azt marha érdekesnek találom, hogy szerinted a zsíros pozíciókba juttatott kvótás nők segítenék az egyenlőséget. Épp az ellentétébe taszítaná a helyzetet. Képzelj el egy tárgyalóasztalt, ahol a részvényesek és a vezető pozícióban lévő beosztottak ötletelnének a cég jövőjével kapcsolatban, és megszólalna a nő is, akit csak azért vettek fel, hogy az állam segítse a nők helyzetét. Szerinted ki hallgatna a kvótanő véleményére? Valszeg meg sem hallgatnák az ötletét, hozzáteszem: joggal, hiszen olyan véleményére én sem adnék, aki csak törvényi előírások miatt került oda, akár férfi, akár nő.
2024. jún. 16. 11:49
 40/104 anonim ***** válasza:

36. A nők alkalmasak a feladatra, de mivel nem férfiak ezért nem veszik fel. Tegyük fel a kvóta erre nem megoldás. Akkor mégis mi?

Most ez nem lesz pc, de romáknak ilyen kvota ne legyen, mert alkalmatlanok a feladatra, de a nőkkel az a helyzet, hogy az egyetlen tényező ami miatt alkalmatlanok, az az hogy nők. Nem az hogy nincs képességűk, nem az hogy nem szorgalmasak, nem az hogy nem tanultak eleget, hanem csakis az, hogy nők. És ha egyszer ennyi a probléma, akkor igenis vegyenek fel annyi nőt, mint férfit. Mert más probléma márpedig ez esetben nincs.

Egyébként igen szül, az 2 év kiesés, meg anyagiak. Az anyagiakat fizesse az állam ne a cég. A férfiaknak pedig járjon meg a 2 évből a második, amit töltsenek otthon, pofázás helyett hogy az milyen kőnyű, csinálják!

2024. jún. 16. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!