Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
39. Nem a cbas marikanéni akar cégvezető lenni, ahhoz hogy bárhova felvegyenek, kell az hogy megfelelj az elvárásoknak. Ha nem felelsz meg, akkor nem vesznek fel, akár nő vagy, akár nem.
Pont te beszélsz itt céges érdekekről, hát ki a hülye, aki nem nézi meg, hogy ki az akit felvesz.
Ha van kvóta, az se úgy megy hogy beesik valaki az utcáról, és rögtőn cégvezető.
40 - A cigányok sokkal erősebben vannak diszkriminálva, mint a nők. Nyilvánvalóan ott is előfordul olyan, hogy a cigány jelentkező az alkalmasabb, mégsem őt veszik fel. Hozzáteszem, ott nem is feltétlen kell a vezetőségnek rasszistának lennie, elég, ha a munkatársak rasszisták és nem éri meg felvenni egy jó roma jelöltet, mert nem férne el a közegben... Érdekes módon az téged mégsem zavar.
"A férfiaknak pedig járjon meg a 2 évből a második, amit töltsenek otthon, pofázás helyett hogy az milyen kőnyű, csinálják!"
Ezt egyébként támogatom, valahol van is egy ilyen rendszer, hogy a gyerekek után járó plusz szabadság 50%-ban jár a nőnek, 50%-ban a férfinak, és ha a férfi nem veszi ki a sajátját, az gyakorlatilag elveszik. Tehát ebben nincs köztünk vita.
38# "A férfi attól fél, hogy kinevetik, a nő attól hogy megölik, vagy rosszabb"
Értem, hogy mire szeretnél utalni, de te sem gondolhatod komolyan, hogy ennyire szélsőségesen elválik a két nem veszélyeztetettsége a 21. század Európájában?
A férfi is fél egy csomó dolog miatt: nem lesz menő/jól fizető munkahelye, vállalkozása, egzisztenciája (apropó: ezt a nők még mindig elvárják tőlünk, nem teljesen alaptalanul), hiszen még mindig bennünk van az a nézet, hogy a stabilitást és az anyagiakat elsősorban nekünk kell megteremtenünk (én mondjuk feminista vagyok, szerintem közösen csináljunk mindent, egyenlő arányban, de hát ez a norma, én meg alkalmazkodok hozzá, szóval tegyük fel, én vagyok a stabil pont!). A férfit is megölhetik, megverhetik, megerőszakolhatják - igaz, utóbbira kevesebb az esély, ezt aláírom. Tény: férfi hajléktalan sokkal több van, mint nő. Tény: a politikában, döntéshozó szervekben nagyon sok a nő, tehát azt nem állíthatjuk, hogy a nők ámblokk meg lennének fosztva a hatalom gyakorlásától. Multiknál én egyenlő arányban látok nőket a langlétra legkülönbözőbb fokain. Persz ez szubjektív. A munkahely/feladatkör típusától függően lehet nőiesebb VAGY férfiasabb egy közeg. Vannak női szakmák? Igen, pl. a bírói szakma az. Szociális szférában is felülreprezentáltak. Oktatásügy! Mást ne mondjak. Hogy nincsenek megfizetve? Szeretnék látni erre vonatkozó kormányzati intézkedéseket! Én inkább adnék több fizetést a tanároknak, mint forictáknak (akik férfiak) Azt a lapot, hogy " a biológia is meghatároz dolgokat" már elő sem veszem, mert noha ez is tény és nem megkerülhető, sajnos annyira kisajátította ezt az árukapcsolást a nemzethy meg a jobboldali narratíva, hogy inkább nem akarom vele összekenni magam.
41 - "ahhoz hogy bárhova felvegyenek, kell az hogy megfelelj az elvárásoknak."
Teljesen mindegy, mert az a helyzet, hogy NEM ŐT AKARTÁK FELVENNI, DE AZÉRT VETTÉK FEL, MERT Ő NŐ. Innentől kezdve ki fogja komolyan venni? Az elvárás, amiért őt felvették, az az, hogy puncija van, így elkerüli a cég a sokmillás bírságot, amit rájuk kúrnának a vélt szexizmus miatt, mivel nincs x % nő a vezetőségben. Ez az az elvárás, ami miatt ő munkát kap az adott pozícióban.
"Ha van kvóta, az se úgy megy hogy beesik valaki az utcáról, és rögtőn cégvezető."
Valóban. Tudod, hogy hogy megy? Felveszik valamelyik vezető személy FELESÉGÉT, hogy a jogszabálynak megfeleljenek. Pontosan ez történt Berlinbe, ahol megvalósították ezt a női kvótás őrületet...
42. Ha alkalmatlan, ezért nem veszik fel, akkor az miért zavarna? De a nők nem alkalmatlanok, csak nők és ennyi az ok amiért diszkriminálják őket.
Az meg igenis zavar, hogy a romákar azért nem veszik fel, mert romák de alkalmasak a feladatra.
Nagyon nem sikerül felfogni amit mondok.
"Az meg igenis zavar, hogy a romákar azért nem veszik fel, mert romák de alkalmasak a feladatra."
Érdekes, oda mégsem akarsz kvótát, pedig egy súlyosabb diszkriminációról van szó, mint a nők esetén. Össze-vissza beszélsz, látszik, hogy femináci vagy, csak férfigyűlölet van az agyad helyett.
45# "Tudod, hogy hogy megy? Felveszik valamelyik vezető személy FELESÉGÉT, hogy a jogszabálynak megfeleljenek"
Képzelheted, ha az akkurátus, törvénytisztelő német így áll hozzá, miként valósulna meg ez Magyarországon. Nálunk biztosan nem ez irányba menne el a dolog, áá... El nem tudom képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!