Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen pasikat keresnek a nők?
A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?
Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...
Akkor milyen legyen egy férfi?
20. Te nézed le a nőket.
A kapitalizmus meg vegye tudomásul hogy van állam, és vannak más érdekek is, mint az hogy gazdagodjanak a cégek!
18# "Igen az probléma, de én férfiakat se látok ezért tenni"
Ugyanez az érvelés jogos lehet a nemzetiségi kisebbségek terén. Úgy gondolom, hogy a kölcsönös elfogadásért minden érintett félnek tenni kell.
21 - Én? Előbb még a 17-esnek írtad, akkor most mindenki lenézi a nőket?
"A kapitalizmus meg vegye tudomásul hogy van állam, és vannak más érdekek is, mint az hogy gazdagodjanak a cégek!"
Ilyen, hogy "a kapitalizmus", mint piaci szereplő, nincs... A kapitalizmuson belül vannak vállalatok, amik profitszerzésre jöttek létre, nem pedig társadalmi jóemberkedésért... Ennyi erővel ha egy roma jelentkező rosszabb ugyan, mint egy fehér, a cég vegye fel a romát pusztán a társadalmi egyenlőség jegyében, nem?
18# "már az is jó, ha nem csak a kormánymédiából értesül mindenki az egészről"
Szerintem már rég nem csak onnan tájékozódnak az emberek. Több százezres/milliós nagyságrendű megtekintés van már mind kormánypárti, mind ellenzéki, vagy más alternatív médiaorgánum, podcast stb. oldalon is.
23. Jó azzal nem te érveltél, 3 emberrel nehéz követni hogy ki mit mondott.
Azért van állam, hogy a társadalom érdekeit képviselje, és nem azért hogy a cégeket(kapitalizmust) kiszolgálja. Hoszú távon a cégeknek se érdeke, hogy a nők ne szüljenek amúgy. Az hogy mindegyik meg akarja spórolni az ezért való fizetést, nekik se jó.
19# "Nem! A nők nem szelemi fogyatékosak"
Nem én teszem be a nőket ebbe a kategóriába, a kvótarendszer viszonyul hozzájuk így. Amit én meg nem támogatok. Mert úgy gondolom, hogy a kvóta pont hogy az egyenlőség ELLEN hat. Nem nézek le senkit. És ilyet nem állítottam. És nem csak ezért nem veszik fel őket, de ezt már kifejtettem fentebb.
24.
1. Fizikai munkát a nyugati világban kevesen végeznek aránylag.
2. A nőiesnek tekintett munkákat lenézik, és kevés fizetéssel honorálják.
3. Valóban van fizikai erőben különbség, de műszaki érzékben, térlátásban stb, csak azért maradnak el, mert így lettek nevelve, szocializálva, és elég hamar tud ez változni.
27 - Így van, ezért kell óvatosan fogalmazni ezzel a nők lenézésével, meg nőgyűlölettel, nem pedig csak dobálni őket, mint az elhíresült videóban a feminista csaj a "misogynistic" definiálásakor...
"Azért van állam, hogy a társadalom érdekeit képviselje, és nem azért hogy a cégeket(kapitalizmust) kiszolgálja."
Ezt a törvényt az állam hozta, ezért köteles a munkaadó visszavenni a szülési szabadságról visszatért nőt. Csak tudod minden kikényszerített "segítség" esetében a munkaadó 3x is meggondolja, hogy akkor hogyan cselekedjen, és mint piaci szereplő, pusztán jobban jár azzal, ha ehelyett férfit vesz fel. Ez szomorú, de azon nem tudunk változtatni, hogy a nők szülnek.
(Hozzáteszem, volt régen egy kollégám, aki sokkal kevesebbet keresett, mint a felesége, így amikor a gyerekük beteg volt, ő maradt otthon vele, a kollégák és az ismerősök pedig leszólták, hogy mekkora papucs, hogy ő van a gyerekkel...)
"Hoszú távon a cégeknek se érdeke, hogy a nők ne szüljenek amúgy."
Társadalmilag nem jó, de a cég sosem fog társadalmi szinteken gondolkodni, a cég profitot akar termelni, akkor pedig az a jó, ha a nála dolgozó nők sosem szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!