Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság milyen pasikat keresnek a nők?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rám vonatkozik, én már kiöregedtem a társkeresésbōl és házas vagyok, viszont érdekelne, hogy most milyen típusú férfi számít a csajok szemében jó pasinak?

Egyik oldalon a férfias pasikat szidják, hogy a férfiasság káros a társadalomra, stb., máshol pedig azon siránkoznak a nők, hogy a férfiak manapság már olyanok, mint a nők...

Akkor milyen legyen egy férfi?

2024. jún. 16. 06:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 A kérdező kommentje:

"A nők a tanult tehetetlenségűk miatt nem küzdenek eléggé, erre lettek nevelve"

Na, akkor most mégsem a munkáltató nézi le őket, hanem nem küzdenek eléggé? Tehát akkor egyetértünk abban, hogy ha egy nő küzd és ugyanolyan határozottsággal megy előre, mint egy férfi, akkor már nincs is az a nagy munkaerőpiaci előnykülönbség a férfi és nő között, mint amit korábban állítottál. Akkor igazából a nők jelleme a meghatározó ez ügyben.

2024. jún. 16. 13:31
 92/104 anonim ***** válasza:

90# Értelek. Nekem tetszik ez az attitűd. A többi részével is nagyon egyetértek, amit (nem nekem címezve ugyan) a bértárgyalási skillekről írtál. Ismerek nagyon hasonló sztorit. És még csak azt sem mondanám, hogy "valakinek a valakije" a nő - nem. Egyszerűen rohadt jól helyezkedik, annyira jó a beszélőkéje, megnyerő a stílusa, folyamatosan keresi a lehetőségeket és pár év alatt nulláról vezető poziig vitte.

89# "És meg akarod magyarázni, hogy nem vagy himsoviniszta"

Nem én gondolom ezt! Ez a CÉGEK logikája, így gondolkodik egy munkáltató, amikor nőket állásinterjúra hív. A gyerekvállalást kockázati tényezőként kezelik, nem véletlenül kezdik az interjú alanyt már az elején személyes kérdésekkel bombázni, van-e kapcsolata, tervez-e gyereket stb.

2024. jún. 16. 13:39
 93/104 anonim ***** válasza:

89# Ez nem hímsovinizmus, szimplán céges logika. Ha elmegy szülni a nő, akkor kiesik a munkából, azaz? Kitlálhatod: nem termel PROFITOT, érted... ? Profit - ez itt a lényeg, a cégek a profitból értenek, létezésük egyedüli célja és értelme, mindent annak rendelnek alá, nem annak, ki mit hord a nadrágjában... Ez maximum a rossszul betanított HR-es cápavámpírra jellemző, aki fotó alapján szűri a jelentkezőket, de amúgy a HR-esek is nők jellemzően ;)

De persze nők még sohasem tettek keresztbe egymásnak, ilyenről még senki nem hallott.....

2024. jún. 16. 13:44
 94/104 anonim ***** válasza:
91. Egyszerre a kettő nem is lehet? Az én főnököm pl elvből nem vesz fel nőt, mert nő nem alkalmas mérnöknek.
2024. jún. 16. 13:56
 95/104 anonim ***** válasza:

91# Kezdem érteni a logikát. Ezek így mind, együtt nyomják el. :D Magyarban a főneveknek ugye nincs nemük, de ezek szerint akkor munkáltató = hímnemű, szülőK (így, többes számban) = hímnemű, kapitalizmus = hímnemű, cég = hímnemű.

Ezek mind hímnemű entitások, kvázi FÉRFIAK! :D Ezért a férfielnyomás. (nem számít, hogy az egyik szülő nőnemű, meg mondjuk a vállalat vezető is lehet nő, de ezen a kis jelentéktelen apróságon lapozzunk tovább). A rossz, hímsoviniszta nevelés is a férfi hibája, hiába nevelik közösen a feleséggel, maga a nevelés mint cselekvés FÉRFI!

Oké, de ha a cég is férfi, akkor tessék szépen visszavinni az iphont a boltba, meg úgy kb. minden holmidat, amid van, mert azt mind elnyomó zsarnok cégek állították elő és adták el neked. Azzal, hogy ezeket fogyasztod, te is a férfi kizsákmányolást szolgálod ki! ;)

2024. jún. 16. 14:00
 96/104 A kérdező kommentje:

95 - Egyszerűsítsük le a dolgot, ezentúl írjuk a "férfi" szó helyett azt, hogy "rossz", a "nő" helyett pedig azt, hogy "jó".

Már meg is oldottam a társadalmi gondokat.

2024. jún. 16. 14:13
 97/104 anonim ***** válasza:

95. Egy férfiak által felépített, és sokáig csak férfiak által irányított világban, mégis ki lenne a felelős ha nem a férfiak. A himsoviniszta szövegeiddel te is hozzáteszel ehhez, nincs jogod kihúzni magad ez alól.

“Azzal, hogy ezeket fogyasztod, te is a férfi kizsákmányolást szolgálod ki! ;)” részben igen, más kérdés hogy én próbálok tenni ellen, mert nem szükségszerű hogy így működjön a világ. Te meg azért dolgozol hogy minden maradjon így.

2024. jún. 16. 14:13
 98/104 A kérdező kommentje:
Leclerc, akkor ezek szerint te férfi vagy, igaz?
2024. jún. 16. 14:14
 99/104 anonim ***** válasza:
Igen férfi vagyok, és akkor meg mi van? Most az jön akkor én is elnyomó vagyok. Igen bizonyos szintig igy van, valamennyire minden férfi az, és nők között is sokan vannak, akik problémások. De a mérték, meg a szándék nagyon nem mindegy! Olyan világ sose lesz, hogy senki nem lép senki lábára, és mindenki szeretni fog mindenkit. De olyan lehet ahol legalább törekszenek az emberek arra hogy ne bántsák, és ne nyomják el a másikat.
2024. jún. 16. 14:27
 100/104 anonim ***** válasza:
96# Igazad van :D
2024. jún. 16. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!