Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez így tisztességes?
Ez a nyomorék azt hiszi, hogy egy Tinder match felér egy házassági ajánlattal. Reméljük egyszer meglesz a két számjegyű IQ.
2024. jún. 3. 20:04
Ilyen alapon az mennyire etikus hogy te kérdést írsz ki, aztán válaszokat vársz, amiket aztán önkényesen ignorálsz? Ezek az emberek időt és energiát áldoznak rád, hogy te elolvasd. Az összes válasz azért születik, ez az előfeltételezés és az etika hogy majd a kérdező elolvassa, mivel neki segítenek. Szóval tessék szépen elolvasni a 71-es kommentelő válaszait is, mert az úgy etikus!
"megígérted neki hogy randiztok akkor etikátlan egy új beszélgetést új ismerkedést nyitni könyörgöm ennek nem szabadna vita tárgyának lenni..hogy randira nem szervezel rá egy másik randit. Ha kibírta volna 2 napig hogy ne pasizzon miután elígérte magát és azután le akarta volna mondani a mi talinkat mert elment a kedve vagy megjött neki bármi szíve joga.."
De, jogom van lemondani és nem etikátlan. Mit képzelsz, rajtad kívül nem létezik más? Ráadasul ismeretlenül vagy ilyen öntelt. Online senkit nem tudsz annyira lenyűgözni mint élőben, ha valaki belebotlik az igaziba (vagy legalábbis olyanba aki valóban felkelti az érdeklődését) akkor veled vége, és korrekten tudatta is veled.
"Amúgy meg nincs kedvem 44 évesnek nőknek elmagyarázni miért nem helyénvaló felelőtlenül ígérni."
Tökmindegy hány éves vagyok, akárhány évesen is megszakítjuk egy ismeretlennel az online kapcsolatot ha mással összejövünk. Mégis hogy képzeled hogy annak a háta mögött randizik veled egy nő akivel már találkozott és úgy döntött vele akar tovább ismerkedni mert szinte rögtön beleesett? Nőjj fel vagy menj pszichológushoz mert beteges a gondolkodásod.
Lehet, hogy már egy hónapja találkozgatnak.
2024. jún. 3. 20:35
85/113 A kérdező kommentje:
74-re reagálnék egyedül.. igen szerintem tisztességtelen adott esetben egy állásinterjún ígérni hogy értesítjük(mindenképp) amikor tudja hogy csak azt fogja értesíteni akit felvesz, tehát úgy kéne ezt megfogalmazni hogy amennyiben önre esik a választás keresni fogjuk. Nem is értem az emberek néha úgy hazudnak mintha muszáj lenne. Engem ugyanúgy bánt az ha például marketplacen egy érdeklődő szó nélkül eltűnik, megígéri hogy jön aztán letilt vagy meghirdetünk egy állást amire jelentkezik elintézzük hogy tudjon betanulni aztán arra se méltat hogy lemondja..ilyenek az emberek, ilyen a társadalom szóval felesleges is vitatkoznom ilyen emberekkel,főkeg hogy hiába írom le, ott van feketén fehéren de nem fogja fel, már kicsit elvesztettem a fonalat azzal kapcsolatban hogy ki kicsoda de úgy sejtem kb 4 ember fel se fogja amit írok..én befejeztem, nem posztom nekem tisztességre nevelni titeket, az előttem próbálkozók is kudarcot vallottak(kinek nem inge) elengedtem a dolgot, köszönöm a válaszokat
De hát a csaj nem lelépett szó nélkül, hanem visszajelzett. Mi a probléma?
2024. jún. 3. 20:37
Kérdező, szerinted nem erkölcstelen csak azokra az érvekre reagálni, amik ellen egyszerű érvelni? Nem érzed gerinctelenségnek?:D
2024. jún. 3. 20:38
88/113 A kérdező kommentje:
87 de majd minden egyes címeres baromságra egyesével reagálok amit írtok, némelyikre kétszer-háromszor vagy addig amíg a hozzá csatolható ember agya kiépül rá hogy felfogja, meg amúgy tekintsünk el attól hogy nekem is egy csomó gondolatom volt amire nem reflektáltak, gondolom csak afelett elsiklottál.
89/113 A kérdező kommentje:
Kérdező, nem a te elképzeléseid szerint működik a világ, és ezt jobb, ha mihamarabb felismered és elfogadod. A netes randizásnak van egy etikettje, amit a kérdésedben szereplő nő a lehető legkorrektebb módon betartott.
Nem baj egyébként, ha neked nem jön be a Tinder, megsúgom, hogy én sem kedvelem. Csak akkor erre az a megoldás, hogy nem használod, ahogy én sem.
Ha mégis úgy döntesz, hogy tinderezek, akkor vedd tudomásul az alkalmazás (és az egyéb randiappok) etikettjét.
2024. jún. 3. 20:58
További kérdések: