Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem húzd ki a fejed a seggedből. A csaj nem tartozik neked smemivel. Jófej volt, hogy ghostolás helyett tisztességesen megítra, hogy vége. Vedd tudomásul és lépj túl rajta. Elképesztő, mit nem képzelsz magadról...
2024. jún. 3. 16:54
 22/113 A kérdező kommentje:
Vagy akkor hol húzzuk meg a határt? Ha én például a megbeszélt randira tartva találkozok egy leányzóval aki szimpatikusabb meg hamarabb rendelkezésre áll akkor valid hogy lemondom a randit?
 23/113 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező ne foglalkozz velük. Majd akit tényleg fogsz érdekelni az kifejezetten csak veled fog ismerkedni! Nem fog ígérgetni neked, se hazudni nem fog.
 24/113 anonim ***** válasza:
77%

20

Értem, tehát ha mondjuk nagyon tetszik neki a másik srác, róla ábrándozik, felizgatja még a gondolata is, attól még kutya kötelessége veled találkozni, mert megígérte. Ok, bro... XD

2024. jún. 3. 16:55
 25/113 anonim ***** válasza:
87%

Igen, bmeg, ha valaki szimpatikusabb és inkább vele ismerkednék, akkor valid, hogy lemondom a randit. Sőt nemcsak valid, hanem így tisztességes.

Mert ha meg elmegy randizni, akkor az a baj, hogy miért nem volt egyenes korábban. Nektek smemi sem jó, komolyan.

2024. jún. 3. 16:56
 26/113 anonim ***** válasza:
69%

"hű vagy! Hű vagy hozzá!"

Kihez, te farok? Lehet, hogy két tini trollkodott veled!

2024. jún. 3. 16:57
 27/113 A kérdező kommentje:

Jaa még ő volt a jóarc okéxddd én kérek elnézést.

24 eleve nem kéne beszélgetést kezdeményezni másokkal ha elígérkeztél egy randira, ki kéne bírni 3 napot jézuusom..kezdtek fárasztani..

2024. jún. 3. 16:58
 28/113 anonim ***** válasza:
87%
BÁRMIKOR BÁRKI BÁRMILYEN indítékkal visszautasíthat. Egyetlen nő sem tartozik neked semmivel. Ezt jobb, ha mielőbb az eszedbe vésed.
 29/113 anonim ***** válasza:
86%
A társkeresőkön egyszerre több emberrel szoktak beszélgetni a felhasználól. Üdv a valóságban.
 30/113 anonim ***** válasza:
82%

ad 1: nem vagy a párom virtuális ismeretség és egy meghiúsult találkozó után úgyhogy ne hasonlítsd össze ezt a helyzetet a "párom lapátra tételével" mert a semmi nem egyenlő egy létező párkapcsolattal.

ad 2: semmiféle kötelezettségem nincs egy ilyen netes ismeretség felé. Semmi de semmi. Lemondtad? Így jártál. De szerintem akkor is így jártál volna ha megvalósul a randi és utána találkozik azzal akivel most lenni akar.

ad 3: de igen, négyet is vagy akármennyit összehasonlíthatok hogy eldöntsem hogy kit szeretnék páromnak.

ad 4: "hanem hű vagy". WTF. Kihez? Egy sosem látott valakihez? Ezt nem gondolhatod komolyan...

2024. jún. 3. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!