Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 A kérdező kommentje:
27 ahhoz az emberhez akivel elígérkeztél randira hát baszki kiégek, írjátok már le légyszi a korotokat így statosztikai kutatás jelleggel:'D
2024. jún. 3. 17:00
 32/113 anonim ***** válasza:
84%

19. Te tényleg egy randis ígéret miatt szenvednél végig egy olyan találkozót a nővel aki csak az általad felállított mérce szerinti tisztességből van ott veled, de valójában már nem kíváncsi rád?

Nem érzed hogy ez mennyire szánalmas?

A morális minimumot a lány teljesítette azzal, hogy nem tűnt el szó nélkül, és nem futtatott napokig, hetekig mindkettőtöket párhuzamosan, mert hidd el, vannak ilyenek is.

2024. jún. 3. 17:00
 33/113 A kérdező kommentje:
Jó kiégtem, vége, befejeztem
2024. jún. 3. 17:01
 34/113 A kérdező kommentje:
Komolyan ti lábon hordjátok ki az agyhalált
 35/113 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező csak egy újabb férfi, aki jem tudja elfogadni a visszautasítást. Szomorú.
 36/113 anonim ***** válasza:
83%
Mivan, kérdező? Idejöttél, hogy alátámasszuk neled a vérmes ostobaságodat és most rájöttél, hogy fordítva ülsz a lovon? :))
2024. jún. 3. 17:02
 37/113 anonim ***** válasza:
21%

Én sosem társkeresőztem, de már hallottam pár történetet es sajnos nem ritka hogy kozben több mindenkivel ismerkednek az emberek. Az meg teljesen erteho hogy elnapoltad a megfazas miatt, én sem akartam volna kocogni, orrot fújni minden percben egy randin.

Nem mindenki egyforma. Ha én szimpatizaltam volna valakivel es megegyezünk a randiban, nem hiszem hogy lettek volna rezerváim, de nem vagyunk egyformák. Nekem olyan történetem volt, ahol besértodott az illető, hogy egy közösségi oldalon egy jó ideje irogattunk kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Egy idő után már nem úgy írtam vissza mint az elején, aztán már nem válaszoltam, mert nem volt már egyértelmű hogy egyáltalán randira fog-e hívni valaha. Időközben mással megismerkedtem és mikor kaptam tőle uzenetet hogy hiányoznak neki a beszélgetéseink és szeretne majd találkozni is velem, megirtam hogy egy ideje úgy éreztem nem lesz ebből találkozó, és megismerkedtem valakivel így nem lenne fair vele tovább ismerkednem. Volt egy kozos ismerősünk és visszahallottam hogy megsértődött. Mai fejemmel talán válaszolhattam volna magamtól, hogy mi a helyzet, és leírhattam volna korrekten hogy ne haragudjon, de már megismerkedtem valakivel, de annyira nem láttam a szándékot, hogy úgy hagytam. A jó a történetben, hogy azóta is egyutt vagyok a párommal, akivel aközben megismerkedtem.

2024. jún. 3. 17:02
 38/113 anonim ***** válasza:
62%

"ahhoz az emberhez akivel elígérkeztél randira"

Akiről nem tudod, kicsoda, ember. Semmivel nem tartozol neki.

2024. jún. 3. 17:03
 39/113 anonim ***** válasza:
83%
#34 kérdező, amikor mindenki szembe jön az autópályán, na ennek a tipikus esete vagy.
2024. jún. 3. 17:03
 40/113 anonim ***** válasza:
85%
Na erre mondom, hogy jól járt a csaj...
2024. jún. 3. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!