Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez így tisztességes?
19. Te tényleg egy randis ígéret miatt szenvednél végig egy olyan találkozót a nővel aki csak az általad felállított mérce szerinti tisztességből van ott veled, de valójában már nem kíváncsi rád?
Nem érzed hogy ez mennyire szánalmas?
A morális minimumot a lány teljesítette azzal, hogy nem tűnt el szó nélkül, és nem futtatott napokig, hetekig mindkettőtöket párhuzamosan, mert hidd el, vannak ilyenek is.
Én sosem társkeresőztem, de már hallottam pár történetet es sajnos nem ritka hogy kozben több mindenkivel ismerkednek az emberek. Az meg teljesen erteho hogy elnapoltad a megfazas miatt, én sem akartam volna kocogni, orrot fújni minden percben egy randin.
Nem mindenki egyforma. Ha én szimpatizaltam volna valakivel es megegyezünk a randiban, nem hiszem hogy lettek volna rezerváim, de nem vagyunk egyformák. Nekem olyan történetem volt, ahol besértodott az illető, hogy egy közösségi oldalon egy jó ideje irogattunk kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Egy idő után már nem úgy írtam vissza mint az elején, aztán már nem válaszoltam, mert nem volt már egyértelmű hogy egyáltalán randira fog-e hívni valaha. Időközben mással megismerkedtem és mikor kaptam tőle uzenetet hogy hiányoznak neki a beszélgetéseink és szeretne majd találkozni is velem, megirtam hogy egy ideje úgy éreztem nem lesz ebből találkozó, és megismerkedtem valakivel így nem lenne fair vele tovább ismerkednem. Volt egy kozos ismerősünk és visszahallottam hogy megsértődött. Mai fejemmel talán válaszolhattam volna magamtól, hogy mi a helyzet, és leírhattam volna korrekten hogy ne haragudjon, de már megismerkedtem valakivel, de annyira nem láttam a szándékot, hogy úgy hagytam. A jó a történetben, hogy azóta is egyutt vagyok a párommal, akivel aközben megismerkedtem.
"ahhoz az emberhez akivel elígérkeztél randira"
Akiről nem tudod, kicsoda, ember. Semmivel nem tartozol neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!