Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez így tisztességes?
Figyu kérdező, elég eccerűnek tűnsz, így megpróbálom úgy elmagyarázni úgy hogy te is megértsd mi történhetett.
Vénséges vén, maholnap 44 éves nő vagyok, házas, másodjára. Mindkét férjem villámcsapásszerűen érkezett az életembe, az első 20 éves koromban, a második 38 évesen. Online soha nem ismerkedtem, de ha mondjuk hat éve ezt tettem volna és mondjuk épp írogatok valakivel (jelen esetben veled) akivel amúgy elvagyunk de semmi különös, és még a randi se jön össze valamiért és másnap véletlenül megismerem az igazit, aki a férjem ma már, és egyszerűen végem van tőle, szerinted hogy a viharba foglalkoznék veled tovább? Ki a franc menne el randizni mással ha talált valakit aki első látásra megigézte? Miért? Minek? Semmi kötelezettségem nincs feléd. Miért randiznék olyannal aki nem kell ha találtam olyat aki nagyon is kell?
(Ha zavar hogy öreg voltam mert te nem ez a korosztály vagy akkor helyettesítsd be a húszéves koromra, akkor is ugyanez történt, bezárkóztam azonnal ahogy megismerkedtem azzal aki az első férjem lett 🙂)
Ide figyelj kérdezö: elmesélem szépen, hogy müködik ez.
Én (nö) huszonéves koromban sokat társkeresöztem. Jól is néztem ki, úgyhogy sok pasi írt rám. Mondjuk miután regisztráltam, rámírt egyszerre 23, abból volt mondjuk 3-4 értékelhetö. Ez egy idöben. Na most én, mivel értelmes és abszolút tisztességes embernek tartom magam, igyekeztem mindig mindenkinek válaszolni. Annak is írtam egy illedelmes mondatot, aki abszolút felejtös volt valami miatt. Maradt ez a 3-4, aki érdekesnek mutatkozott. Nekik is visszaírtam. Mit kellett volna szerinted tennem? Kiválasztok egyet és a másik háromnak nem írok? Vagy írok egy nemet, pedig nagyon tetszenek? Nyilván hogy ha lehetöség van rá, akkor az elején többel is tartom a kapcsolatot. Szépen találkozok is amelyikkel lehet, megismerem öket, és csak miután az egyikkel komolyabbra fordul esetleg a dolog, akkor természetesen ejtem a többit. Ez simán lehet akár két nap után is, mert ha megvan a szikra, akkor megvan. Ha egyböl azt érzed, hogy ez az, azt már fél óra után érzed. Ha a másik három langyos tali volt, vagy - mint a te esetedben - még össze sem jött, akkor egyértelmü, hogy nem folytatom a többiekkel, vagy bele sem kezdek, és ezt illedelmesen meg is mondom nekik.
Nyilván nem kötöm az orrára semelyiknek, hogy rajta kívül még 3 másik van a képben, de ha rákérdez, akkor nem hazudok.
Most akkor töled kérdezem, hogy mi ebben a rossz, mi ezen a nem megfelelö viselkedés? Nem hazudtam senkinek se, nem is áltattam öket, csak ismerkedtünk.
Hogy jobbulást kívánok neked, ha beteg vagy, az azt hiszem teljesen normális, de az nem azt jelenti, hogy amint egészséges leszel, összejövünk és örökkön-örökké.
Szerintem meg 10-ből 8 ember minimum tudja, hogy működik a tinder, és egyből feltételezi, hogy a másiknál sem ő az egyetlen hal a vízben nagyon sokáig. Látod, itt üt vissza, hogy nem vagy túl tapasztalt ebben a világban. Ez a természetes. Nehéz elhinni, mert abszurdul hangozhat, de így van.
A saját kommented meg bizonyítja a szűklátókörűséged. Azt feltételezed, hogy mélyen mindenki úgy gondolja, mint te, mélyen mindenkit bántana ez, mint téged, de ez szimplán nem igaz.
62-es vagyok: engem is ejtett ugyanígy egy pasi, megbeszéltük a randit pár nappal késöbbre és elötte este jött az üzenet, hogy ne haragudjak, de megismerkedett egy csajjal, szerelem elsö látásra és nagyon sajnálja.
Most mit kell ezen kiakadni? Hát én is nagyon sajnáltam, két percig, aztán ennyi. Túltolod ezt kérdezö, de nagyon.
54
Jepp, én méltósággal viselem a visszautasítást. Egyszer próbáld ki te is. :)
Még soha nem találkoztatok!! Gondolhatod, hogy annyira kimagaslóan ennyi (mennyi??) alapján nem voltál neki annyira szimpatikus, hogy mással még csak ne is beszélgessen. Keresi a párját, ismerkedik, ha valakivel pedig közös az érdeklődés Akkor kell bezárni a kapukat a többi irányba. Nem ígért neked semmit, nem voltatok kapcsolatban és még csak nem is találkoztatok. Hoppon maradtál, és most fusztrált vagy, de ideje lenne felnőni, és kis szomorkodás után, hogy ez elúszott, keresni mást.
Amúgy szerintem ha nagyon vonzó lettél volna neki, nem ismerkedik mással. Már elnézést kérek minden nő nevében, hogy azzal ismerkedünk, akivel akarunk :D
61: kikerülöd a problémát..ha valakivel beszélgetsz és érdemesnek tartod egy személyes találkozóra ezért megígérted neki hogy randiztok akkor etikátlan egy új beszélgetést új ismerkedést nyitni könyörgöm ennek nem szabadna vita tárgyának lenni..hogy randira nem szervezel rá egy másik randit. Ha kibírta volna 2 napig hogy ne pasizzon miután elígérte magát és azután le akarta volna mondani a mi talinkat mert elment a kedve vagy megjött neki bármi szíve joga..
Amúgy meg nincs kedvem 44 évesnek nőknek elmagyarázni miért nem helyénvaló felelőtlenül ígérni.
66 "Amúgy szerintem ha nagyon vonzó lettél volna neki, nem ismerkedik mással" akkor ha nem voltam neki nagyonvonzó akkor velem miért ismerkedett?xd késő van már nekem ilyen logikai bukfencekhez
A visszautasítást elfogadom de azt nem ha valaki megszegi a szavát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!