Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

jún. 3. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/113 A kérdező kommentje:
Meg érted hogy saját igazának palástolása érdekében nulla orvosi komptenciával mentális betegnek titulálni valakit..szánalmas. Utoljára általános iskolában kellett felvennem a kesztyűt ilyen szintű érvekkel.
jún. 4. 10:13
 112/113 anonim ***** válasza:
51%

"szerintem nem tisztességes hogy megígérsz egy randit, megígéred hogy megvárod amíg meggyógyul, hitegeted hogy gyógyulj meg és talizunk majd rá 24 óra múlva elkezd valaki mással ismerkedni és találkozni."

Te tényleg azt hiszed, hogy 24 óra múlva kezdett el a másikkal ismerkedni? Már rég ott volt talonban neki, amikor te lemondtad a randit. Addig meg gondolta, hogy nem baj, közben találkozik azzal a másikkal, csak aztán be is jött neki.

jún. 4. 11:50
 113/113 anonim ***** válasza:
40%
Még mindig nem fogtad fel, hogy vadidegenek nem tartoznak neked semmivel? :D
jún. 4. 18:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!