Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
 71/113 anonim ***** válasza:
100%

MEGGONDOLTA MAGÁT. JOGA VAN HOZZÁ.

Fogd már fel, könyörgöm. Még a jog is ismeri az "elállás" fogalmát, amikor az egyik fél mégsem akar részt venni egy korábbi megállapodásban. A jog, baszki, ami aztán egy rideg, vaskalapos valami. És még az is lehetőséget ad rá, hogy a felek meggondolják megukat, de Pityuka a Tinderről valahogy még nem jutott idáig.

2024. jún. 3. 19:57
 72/113 A kérdező kommentje:
68 mint mondtam az erkölcs egyetemes és nem oldódik fel a tér függvényében. Vagy ha igen akkor ha az aluljáró sajátossága az hogy a csövesek oda vizelnek akkor legyél szíves te is oda vizelni vagy menjél gyalog..??
 73/113 anonim ***** válasza:
100%

#67 Az a baj, hogy etikáról próbálsz vitatkozni alapvető etikai ismeretek nélkül. Az etika minden amit te helyesnek gondolsz és az alapvető etika az ami szerinted nagyon-nagyon fontos.

Nem tudod megmagyarázni, hogy miért etikátlan. Eddig annyit mondtál, hogy "mert nekem rosszul esik, és mert 10ből 10 embernek ugyanígy rosszul esne" /ami nem igaz/.

74/113 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, feltételezem voltál már állásinterjún. "Köszönjük, majd értesítjük." Ismerős ez a mondat? És akkor soha többet nem keresnek, mert képesek más, nálad a pozícióra megfelelőbb munkavállalót felvenni. Arról szoktál kérdést kiírni, és virtuális jelenetet rendezni rajta, dühöngeni hogy megszegték a szavukat? Ha nem, akkor miért nem? Miért ez a tinderes eset fáj ennyire? Nagyon sok más élethelyzetben is pontosan ugyanez történik. Azért ne legyél ennyire frusztrált, majd lesz másik match előbb utóbb.
2024. jún. 3. 19:59
 75/113 anonim ***** válasza:

"mint mondtam az erkölcs egyetemes és nem oldódik fel a tér függvényében"

Nem. Ez nem igaz. Ezt GONDOLOD. De nem tudod megindokolni.

2024. jún. 3. 19:59
 76/113 anonim ***** válasza:
Nem te szartad az erkölcsöt, kérdező.
2024. jún. 3. 20:00
 77/113 A kérdező kommentje:
71 mostantól ignorálom azokat köztük téged akik a gyöktörzs agyukkal nem fogják fel hogy nem azzal van a baj hogy meggondolta magát hanem azzal hogy megígért egy randit és közben ezután ezt semmibe véve elkezdett mással ismerkedni és rászervezett mégegyet amíg az előző randira
2024. jún. 3. 20:00
 78/113 A kérdező kommentje:
Na jó mára befejeztem
2024. jún. 3. 20:01
 79/113 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsuk meg. Elment volna a randira, mert megígérte. Viszont tudta volna végig, hogy csak az ígérete miatt ment el, amúgy már fejben mással van. Az etikus lett volna? Vagy ha nincs képben más, csak nincs meg a szikra? Szerintem ki is nyírtad volna ilyen hozzáállással. Nálad egy randi már felér egy életre való elköteleződéssel úgy látom, onnan már nincs visszaút a hölgynek.
2024. jún. 3. 20:03
 80/113 anonim ***** válasza:
Legszívesebben megmutatnám a csajnak ezt az ámokfutást, hogy lássa, micsoda szerencsecsomagot sikerült kikerülnie. Áldhatja az eget érte.
2024. jún. 3. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!