Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 A kérdező kommentje:
97 ezek szerint a gyakorikérdések használata az alapműveltséghez tartozik, viszont a helyesírás nem..
2024. jún. 3. 21:34
 102/113 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem tisztességes. Amikor online beszélgetsz valakivel, csak pár képet láttál róla és beszéltetek valamennyit, ez alapján van egy kialakult képed a másikról, ami alapján úgy gondolod, hogy tetszeni fog, de azzal általában mindenki tisztában van, hogy ez csak az ő fejében létezik és majd élőben derül ki, hogy tényleg szimpatikus-e a másik. Emiatt az első tinderes randiknak senki nem szokott túl nagy jelentőséget tulajdonítani és igen, nekem is mondták már le randimat, túlzottan nem hatott meg. Ha neked fontos, hogy a lány csak veled ismerkedjen, akkor nagyon egyszerű, ezt még randira hívás előtt közöld vele, hogy te csak vele beszélsz és ez visszafelé is fontos lenne.
2024. jún. 3. 21:35
 103/113 anonim ***** válasza:
43%

102

Mondja ezt az, aki leír egy olyan szó, hogy "kiindúlva". Előbb talán a magyar nyelv helyesírási szabályait tanuld meg, mucu.

2024. jún. 3. 21:36
 104/113 anonim ***** válasza:
64%

98

Egy kis agytorna.

Ha megígérem neked, hogy találkozunk, de utána kiderül, hogy egy sorozatgyilkos vagy, akkor is erkölcstelen visszamondanom a találkozót? Ha nem, miért nem erkölcstelen?

Amúgy meg nincs itt szó semmi kútmérgezésről, sőt te személyeskedtél itt messze a legdurvábban (amit azóta töröltek is...). Tessék mégegyszer elolvasni a linkelt cikket a projekcióról:D

2024. jún. 3. 21:47
 105/113 anonim ***** válasza:
58%

Már párszor elmondtam, de nekem fenn van társkeresőn a fb-ról lelopott képem. Valaki nyilván trollkodik vele. Te azt hiszed, velem beszélsz, megbeszélsz randit "velem", de mivel nem én vagyok, valamilyen kifogással eltűnik a "nő".

Szóval hogy mi tisztességes, azt nem a netes társkeresőkön kell keresni.

2024. jún. 3. 21:51
 106/113 anonim ***** válasza:
61%
Könyörgöm tanuld már meg hogy kell idézőjeleket használni. Ennyire hülyén használni még soha nem láttam
2024. jún. 3. 22:45
 107/113 anonim ***** válasza:
83%
Abszolút tisztességesen járt el a lány, mármint szokatlanul tisztességesen. Önmagában az a tény hogy a lány közölte veled a tényeket idejében, már az őszinteséget jelent a nő részéről ami elég ritka gesztus manapság, mindkét nem részéről. Pláne egy netes társkereső platformon különösen tisztességes ez
2024. jún. 3. 23:19
 108/113 A kérdező kommentje:

99 A tapasztalat azt mutatja hogy az olyan típúsú emberek akik például "szerencsétlen görcsnek titulálnak" gyakori kérdéseken vagy közösségi média felületeken, a valóságban személyesen meg se mernek szólalni, szóval mi lenne ha ahelyett hogy rajtam élnéd ki a biztonságot jelentő monitor túloldaláról a frusztrációid haladnál szépen tovább a véleményeddel és azzal a társdalami tömeggel/többséggel akik elintézik hogy a Halálos Iramban új része legyen a legnézettebb a mozikban, hogy a fidesznek kétharmada legyen és nem utolsó sorban a szavahihetőség 2024re annyit érjen mint ő maga, egy deci langyos kölyök kutya vizelezet:D

Akkor vannak azok a kommentek akik próbálnák hellyel közzel építő jelleggel átadni számomra azt hogy az online társkeresés így működik, köszönöm szépen eddig is tudtam de ha például az enyingi bolhapiacon az a szokás hogy mindenki lop attól én még el fogom ítélni a lopást az enyingi bolhapiacon IS és nem csak az Apple storeba pl.

Akkor vannak akik azt gondolják hogy nem tudom elfogadni a visszautasítást hol ott pont 24 másodperc alatt tettem magam túl a csajon, a tisztességtelenséget nem tudom elfogadni és ez nem társkeresés specifikus hanem mint mondtam az élet minden területén szembejön legyen az online piac, vagy munkaerő piac és most a válaszok nyomán visszaigazolást nyert hogy az emberek túlnyomó része nem pártolja a becsületet főleg ha az egy számára unszimpatikus ember képében, vagy történetében jelenik meg, ez szüli meg a személyeskedő kommenteket hogy én ilyen vagyok, aztán a következő komment szerint homlok egyenest az ellenkezője, aztán megegyeznek hogy egyetértenek, szal nehéz ezt így komolyan venni. Hiába írtam le háromszor egyesek még mindig nem értik hogy a probléma nem az hogy buktam egy nőt hanem hogy..huhh..leírom akkor negyedjére hogy szerintem nem tisztességes hogy megígérsz egy randit, megígéred hogy megvárod amíg meggyógyul, hitegeted hogy gyógyulj meg és talizunk majd rá 24 óra múlva elkezd valaki mással ismerkedni és találkozni. Én ebből SEMMIT nem engedek még akkor se ha verbuváltok még 10 embert aki szerint ez korrekt, ez így tisztességes hogy dobálozzunk felelőtlenül ígéretekkel aztán azokat egyáltalán nem szemelőtt tartva alakítsuk az eseményeket a saját pillanatnyi hangulatunk és érdekeink mentén. Na mindegy belefáradtam ebbe, az ezt követő kommentekre nem fogok reagálni, mint mondtam van jobb dolgom mint tisztességre nevelni az embereket. Az építő jellegű, jószándékú kommenteket amik kicsit méltatlanul a háttérbe szorúltak így a reflexióim szempontjából pedig köszönöm szépen.

2024. jún. 4. 09:16
 109/113 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy elfelejtettem reflektálni a pszichológiai projekcióra bár nyilván abszolut súlytalan, komolyan vehetetlen kísérlete annak hogy lebontsd az egomat, tehát a logia csíráját se vélem felfedezni abban hogy esetemben a felelőtlen ígérgetés, tisztességtelenség miért lenne visszavezethető rám, szóval mire alapozva állítod azt hogy én magam is felelőtlenül ígérgetek majd projektálom másokra és kérem számon rajtuk? Szóval kicsit azt a benyomást kelted hogy hasraütés szerűen választottál egy pszichológiai jelenséget amit alaptalanul próbálsz rámhúzni, főleg hogy ennek a megállapításába az orvosok is 10+ órát invesztálnak de te pár kommentem alapján megállapítottad gyakorikérdéseken hát több aggályra világítottál rá magaddal mintsem rólam kapcsolatban. Na mostmár tényleg befejeztem.
2024. jún. 4. 10:04
 110/113 A kérdező kommentje:
Velem* kapcsolatban
2024. jún. 4. 10:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!