Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez így tisztességes?
Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""jún. 3. 16:12
1/113 anonim válasza:
Bakker ilyen pici náthás csávokkal akiknek ez már mindent keresztülhúz én se nagyon ismerkednék.
2/113 anonim válasza:
Beleélted magad, sosem szabad. Mármint, akkor nem, ha még nem volt egyetlen találkozó se. Társkeresőkön nagyon könnyedén továbbállnak az emberek, úgy vannak vele, itt válogathatnak. Természetesen nem volt szép tőle, de tényleg sokan csinálják ezt.
3/113 anonim válasza:
Az mivel szólt neked, hogy többé nem fog veled ismerkedni és randizni sem. Akkor lenne gáz az egész ha mindkettőtöket hülyére szedne szét akár még 10 randi erejéig is.
4/113 anonim válasza:
#1 Azért ne felejtsük el, hogy az elején mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni. Én is inkább megkértem volna a másikat, hogy toljuk egy-két nappal odébb a talit, ha meg vagyok fázva, mert nagyon kellemetlen, ha két percenként ki kell fújnom az orromat, vagy rám jön folyamatosan egy köhögő roham.
5/113 A kérdező kommentje:
Első...mit húz keresztül? Nem volt fixálva időpont, nem volt mit keresztülhúzni csak a megfázás miatt nem rögtön másnapban gondolkoztunk, nem hétvége hanem kövi hét eleje, de gondolom te elmentél volna első randira betegen, vörös orral úgy hogy fújod ki belőle a covidot fél percenként, ha beteg vagy az gyengeség, férfiatlan! Ha tökös lettem volna megyek azt megfertőzöm őt is hagy nyűglődjön
jún. 3. 16:26
6/113 anonim válasza:
Meg is mutatta a "legjobb oldalát", hogy nem lehet rá számitani.
7/113 A kérdező kommentje:
Rám nem lehet számítani??xdddd
jún. 3. 16:31
8/113 anonim válasza:
Hát ez csaj gyorsan szexelni akar. Nem várt rád. Ennyi. Helyedben örülnék, hogy lelépett. 2 nap után másért oda lenni eléggé durva...
9/113 A kérdező kommentje:
Te ilyen eszmeráldán meg alkonyaton nevelkedett kislány lehetsz
jún. 3. 16:32
10/113 A kérdező kommentje:
8as örülök is, egyben elkeserítő
jún. 3. 16:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!