Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne lenne tisztességes? Az nem lenne az ha elhallgatná hogy van már más akivel klappolnak a dolgok de azért elmenne veled a randira. Az lenne tisztességtelen, mindkettőtökkel szemben. Te most így jártál, evvan. Akkor is így jártál volna ha összejön az eredeti találka és mondjuk másnap a másikkal ugyanígy jobban sikerül. Ne hidd azt hogy lestipistopizhattad volna. Valószínűleg így is úgy is a másik lett volna a befutó.
2024. jún. 3. 16:34
 12/113 anonim ***** válasza:
43%
De miért elkeserítő? Képzeld el, hogy nem tudtad volna magadról levakkarni mert ő már beléd esett volna 1 tali közben. Abnormális, hogy valakivel alakulgat 2 nap után. És közben még alakult addig neked kamuzott, hogy vár rád.
2024. jún. 3. 16:35
 13/113 anonim ***** válasza:
73%
Örülj neki, lesz jobb
2024. jún. 3. 16:38
 14/113 anonim ***** válasza:
16%
Játszd el még ezt pár csajjal🤣
2024. jún. 3. 16:38
 15/113 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez oké. Nem akadnék ki, ha velem csinálná pasi. Első randi előtt? Az semmi. Lehet nem is úgy néz ki.
2024. jún. 3. 16:41
 16/113 anonim ***** válasza:
80%

Neked ez az első napod a társkeresőn? Egy ember egyszerre több potenciális jelölttel is beszél, és ha korrekt, akkor leépíti a többit, amint az egyik jobban érdekelni kezdi.

A csaj tök tisztességes módon tudtodra adta, hogy vége. Nem tudom, miféle "lojalitást" vársz valakitől, akivel még csak nem is találkoztál sosem.

2024. jún. 3. 16:45
 17/113 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit túlreagálod. Még csak nem is randiztatok még, hogy ennyire felháborodj ezen, együtt meg pláne nem vagytok.

Én speciel nem csináltam ilyet anno mikor társkeresőztem, de nem vagyunk egyformák. Én mindig csak egy pasira koncentráltam, amíg az adott személy képben volt. (A férjemet is így ismertem meg)

Ha szimplán szó nélkül eltűnt volna a képből, akkor lenne tisztességtelen, vagy ha párhuzamosan futtatna mindkettőtöket randi fronton, az már necces. De még az sem lenne pl megcsalás, amíg nem vagytok egy pár.

2024. jún. 3. 16:48
 18/113 anonim ***** válasza:
27%
Nem tisztességes mivel hazudott neked az idő tájt is amikor a másikkal ismerkedett. Nem kellett volna neked ígérgetni. Csak ennyi.
2024. jún. 3. 16:49
 19/113 A kérdező kommentje:

Egyes válasz csak alátámasszák azt az erkorcsosult világképet ami egyre inkább körvonalazódik bennem. Negosztanék néhány erkölcsi minimumról szóló gondolatot azokkal akik szerint ez morálisan nem aggályos...

Először is..ha megígérem a találkozót nem szegem meg a szavam, megígértem, kötelességem tartani magam hozzá, tudom a mai világba egy deci langyos kölyök kutya pisit sem ér az ígéret és ez elszomorító..

Ha ismerkedek nem futtatok 2,3 8, 19 projektet"" párhuzamosan mert egy adott emberről szeretném eldönteni hogy alkalmas e rá hogy a párom legyen és nem hasonlítok össze 4et egymással ahogy például az aktuális párodat sem teszed lapátra ha jön egy ideálisabb, ígéretesebb, hanem hű vagy! Hű vagy hozzá! És nem próbálod ezt a szemétséget legitimálni azzal hogy mások is ezt csinálják! Mindenkivel úgy bánj ahogy te is szeretnéd hogy bánjanak veled""

2024. jún. 3. 16:50
 20/113 A kérdező kommentje:
17es, szerintem a morális minimumokat nem csak akkor kell teljesíteni ha már találkoztunk, vagy párkapcsolatban vagyunk, az nem menti fel a tisztességtelen viselkedés alól hogy még nem is találkoztunk
2024. jún. 3. 16:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!