Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez így tisztességes?
Neked ez az első napod a társkeresőn? Egy ember egyszerre több potenciális jelölttel is beszél, és ha korrekt, akkor leépíti a többit, amint az egyik jobban érdekelni kezdi.
A csaj tök tisztességes módon tudtodra adta, hogy vége. Nem tudom, miféle "lojalitást" vársz valakitől, akivel még csak nem is találkoztál sosem.
Kicsit túlreagálod. Még csak nem is randiztatok még, hogy ennyire felháborodj ezen, együtt meg pláne nem vagytok.
Én speciel nem csináltam ilyet anno mikor társkeresőztem, de nem vagyunk egyformák. Én mindig csak egy pasira koncentráltam, amíg az adott személy képben volt. (A férjemet is így ismertem meg)
Ha szimplán szó nélkül eltűnt volna a képből, akkor lenne tisztességtelen, vagy ha párhuzamosan futtatna mindkettőtöket randi fronton, az már necces. De még az sem lenne pl megcsalás, amíg nem vagytok egy pár.
Egyes válasz csak alátámasszák azt az erkorcsosult világképet ami egyre inkább körvonalazódik bennem. Negosztanék néhány erkölcsi minimumról szóló gondolatot azokkal akik szerint ez morálisan nem aggályos...
Először is..ha megígérem a találkozót nem szegem meg a szavam, megígértem, kötelességem tartani magam hozzá, tudom a mai világba egy deci langyos kölyök kutya pisit sem ér az ígéret és ez elszomorító..
Ha ismerkedek nem futtatok 2,3 8, 19 projektet"" párhuzamosan mert egy adott emberről szeretném eldönteni hogy alkalmas e rá hogy a párom legyen és nem hasonlítok össze 4et egymással ahogy például az aktuális párodat sem teszed lapátra ha jön egy ideálisabb, ígéretesebb, hanem hű vagy! Hű vagy hozzá! És nem próbálod ezt a szemétséget legitimálni azzal hogy mások is ezt csinálják! Mindenkivel úgy bánj ahogy te is szeretnéd hogy bánjanak veled""
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!