Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted ez így tisztességes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez így tisztességes?

Figyelt kérdés
Online társkeresés csodálatos világában a leányzóval kilátásba helyeztünk egy személyes találkozót, viszont közben sajnos picit megfáztam, így közös megegyezés alapján elhalasztottuk, illetve eleve az volt a koncepció hogy emiatt későbbre tesszük szal nem volt fix időpont. Ma(az ez után következő harmadik napon) mikor pontosítani szerettem volna a talival kapcsolatban a nő közölte hogy ő közben megismerkedett és találkozott egy másik sráccal és tárgytalan a randink, mert alakulnak a dolgok"" a másik sráccal akit 2 napja ismer. Most nyugtassatok vagy cáfoljatok meg hogy ez csak szerintem nem normális?? Hogy konkrétan 2 (kettő) napot nem bír ki a csaj, hogy annyi lojalitást tanusítson egy ember felé amennyi nyomokban még tán egy mogyoróvajban is van.. közben meg altat hogy ha jobban vagy talizunk"" gyógyulgass"" mosolygós, aranyos smiley közben meg megy a másik fószerhez, hát gyomrom felfordul, közben szerinte meg ez abszolut korrekt, mert amúgy is mindenki ezt csinálja az online társkeresésben""

2024. jún. 3. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
74%
A kommentjeid alapján kérdező, Kezdem érteni nőként, hogy a csajszi miért választotta a másik pasit. Nem vagy ép...
2024. jún. 3. 17:04
 42/113 anonim ***** válasza:
81%
Randival nem tartozik neked senki, de te se másnak. Hűségről ne is beszéljünk inkább. Khhmmm...Beteg vagy a fejedre, kezeltesd magad a saját magad érdekében!
2024. jún. 3. 17:14
 43/113 anonim ***** válasza:
83%

34 vagyok. Nem boomer, aki "Seal-nek" küld pénzt online, mert elhisz mindent, amit ott lát, mert már öreg volt, mikor bejött a net, és nem is Gen Z, aki mindent elhisz, amit TikTokon lát, mert ebbe született bele.

Gen Y és X-ként elvileg képesnek kellene lenned különbséget tenni online és való világ közt. Felismerni a scammelő emaileket, merni online vásárolni, mert észrevesszük, ha egy oldal gyanús. És helyén kezelni az online datinget.

Amíg nem tudod biztosra, kivel beszélsz, addig az bárki lehet.

2024. jún. 3. 17:14
 44/113 anonim válasza:
85%
Most jelenleg,énis 2 pasival beszélgetek. Aki hamarabb randira hív ,azzal fogok találkozni,ha jól érzem majd magam vele,elmondom udvariasan a másiknak mi a helyzet .Ez így megy szerintem .
2024. jún. 3. 17:16
 45/113 anonim ***** válasza:
76%
Amikor legközelebb megkérdezi valaki, hogy egyesek miért választják a ghostingot, csak megmutatom nekik ezt a kérdést.
2024. jún. 3. 17:17
 46/113 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én értem mi a bajod. Nem várta meg a nő azt a pár napot amíg felépülsz, hanem talált mást azalatt helyetted. Na de ne feledd hogy ő szinte még ismeretlen volt, nem tartozik feléd semmivel, főleg manapság. Sőt, az átlaghoz képest még korrekt volt, ahogy a többiek is mondják nem randizgatott egyszerre kettőtökkel párhuzamban, nem húzta az időd egy fölös de már esélytelen randival, illetve nem is ghostingolt hanem megtisztelt téged azzal hogy elmondja mi a helyzet. Minél előbb elengeded a hibás, életképtelen elvárásaidat, annál kevesebb felesleges negatív érzelem fog benned is generálódni. Az online dating az ilyen, fogadd el, és a jövőben kezeld ez alapján!
2024. jún. 3. 17:36
 47/113 anonim ***** válasza:
63%
Felesleges beleélned magadat. Nyilván abból a szempontból nem tisztességes, hogy megígérte, hogy ha jobban vagy taliztok, de amúgy ez a normális a mai világban, hogy egyszerre akár több emberrel is ismerkedsz. Ha legközelebb ilyen van vedd úgy, hogy veszett ügy, ha rá is írsz akkor is úgy, hogy még aktuális neki-e. A nők ilyenek, fordított esetben ő is oda meg vissza lenne amúgy hidd el. Egyetlen egy pasit nem ismerek, aki 2 nap alatt le tud rendezni egy másik randit, egy full másik csajjal. Olyat esetleg aki egyéjszakásat, mert ott gyorsabban mennek a dolgok ugye. Egy átlagos nőnek sokkal több opciója van mint egy átlagos férfinak, ezt ne feledd.
2024. jún. 3. 17:36
 48/113 A kérdező kommentje:

Összefoglalnám a konklúziót.

A társadalom szelete szerint, jelen esetben a gyakori kérdés közönsége: Ha valaki valamit megígér, nem köteles betartani, ha nem tartja be számonkérni nincs jogod.

Párhuzamosan annyi emberrel ismerkedsz amennyihez kedved van. Ildomos összehasonlítani kvázi versenyeztetni őket.

Akiről nem tudod kicsoda, nem találkoztál még vele neki ígérhetsz de vele szemben kötelezettségeid nincsenek.

Azzal hogy nem nyelem be az elvtelenséget és részemről maximálisan tisztességre törekszem és azt is várom el, ezzel gyakorlatilag ki is szorúltam a társadalom perifériájára ahol szembe jövők azt mondják hülye vagy, milyen hűség? Milyen elvek? Hogy várhatod el hogy valaki tartsa magát ahhoz amit megígért? Igazából ez a kis diskurzus referencia anyaggá vált hogy miért nézem le az emberek többségét:'D nekem elveim vannak, értékrendem igazából ebben csak megerősödött most a hitem, hiba volt részemről hogy visszaigazolást vártam tőletek, hisz a való életben is ugyanez köszön vissza, hogy az emberek tisztességtelenek. Most felszabadítok egy kis endorfint a szervezetemben a csokival amit a leányzónak vettem, kívánom nektek hogy találkozzatok önmagatokkal és azzal a mentalitással amit képviseltek.

2024. jún. 3. 17:39
 49/113 A kérdező kommentje:
Illetve köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat is, hiszen akadtak azok is, kb 25%ban
2024. jún. 3. 17:42
 50/113 anonim ***** válasza:
0%
#48: Igen, igazad van. De feleslegesen akadsz ki ezen, mert neked erre ráhatásod nincsen, csak az energiádat pazarlod. A csajnak valszeg akkor jutott eszébe, hogy megígérte, hogy lesz tali, amikor írtál neki, ezért ghostolás helyett írt annyit, még hogy bocs nem.
2024. jún. 3. 17:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!