Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mi a baja a prostitúc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a baja a prostitúcióval?

Figyelt kérdés

Az a bajotok hogy a szexuális értéketek csökken?

Vagy a pénz fáj nektek?

Esetleg az hogy valaki meri a könnyebb utat választani?

2022. ápr. 21. 05:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/134 A kérdező kommentje:

60. Ha a férfi prostihoz megy akkor empátia hiányos szemétláda!

Ha nő prostinak áll önszántából, akkor is sajnálni kell.

2022. ápr. 21. 15:59
 62/134 anonim ***** válasza:
96%

"Ha a férfi prostihoz megy akkor empátia hiányos szemétláda!"

Nem. Ha azt írja, hogy nem bánja ha bántalmaznak másokat, akkor empátiahiányos. (lsd: "rossz a nőnek! Na és?")

"Ha nő prostinak áll önszántából, akkor is sajnálni kell."

Nem. Ezt nem tudom hogy honnan szeded. Én azt sajnálom, akit bántalmaznak, fenyegetnek, kényszerítenek.

2022. ápr. 21. 16:06
 63/134 A kérdező kommentje:
62. De a legtöbb nő önszántából választja ezt az utat. Én se szeretek dolgozni, akkor az is erőszak? pedig magamtól mentem el.
2022. ápr. 21. 16:13
 64/134 anonim ***** válasza:
96%

"a legtöbb nő önszántából választja ezt az utat"

1. Forrás? Statisztika?

2. Én konkrétan azokról beszéltem akik NEM ÖNKÉNT választják, te erre reagáltál úgy hogy luxus életük van.

"Én se szeretek dolgozni, akkor az is erőszak?"

Amennyiben bárki fenyegetett, bántalmazott hogy egy konkrét helyen/pozícióban dolgozz, és/vagy munkavégzés közben nem vagy biztonságban és/vagy nem kapsz bért a munkádért cserébe, akkor természetesen igen, az is erőszak, tégy feljelentést.

Férfiak ezreivel szemben alkalmaznak erőszakot munkavégzéssel kapcsolatban, ami ugyanúgy felháborító. Mint írtam, én pl. fair trade termékeket vásárolok, mert a kényszerített prostitúció mellett ezt sem tartom elfogadhatónak: [link]

Ez is erőszak, ez ellen is fel kell lépni természetesen.

2022. ápr. 21. 16:18
 65/134 anonim ***** válasza:
97%
Te most konkrétan, kérdező irigykedsz a prostikra vagy mi? Mert oldalakon keresztül bizonygatod, hogy hű de jó nekik. Nos, férfiprostik is vannak, előtted is ott a lehetőség.
2022. ápr. 21. 16:31
 66/134 anonim ***** válasza:
25%

"Semmi ősi nincs benne, a mi fogalmaink szerinti prostitúció egy (evolúciós értelemben véve) nagyon új találmány."

Kísérletekben megfigyelték hogy a majmoknál - amint beidomították őket egy fizetőeszköz használatára - szinte azonnal megjelent a prostitúció is. Szóval elég régi "szakma" lehet ez, franc se tudja hogy a legősibb-e

"milyen lelkülettel rendelkezik egy olyan férfi, aki képes úgy szexelni egy nővel, hogy nagyon jól tudja, hogy a nő nem akarja a dolgot, sőt, valószínűleg direkt undorodik tőle?"

Nagyon egyszerű

Ha soha nem lehet benne részed "normális" úton, akkor természetes módon keresi az ember a lehetséges megoldásokat, és gyakorlatilag a prostitúció az egyetlen megoldás.

De a lényeg az az, hogy szó sincs undorról, mert ha ezt tapasztalja a férfi akkor ki is mehet az ajtón. Tudod ha undort tapasztalna az ember akkor messziről elkerülné az illetőt akárhogy is van.

És prostizni leggyakrabban párkapcsolatban/házasságban élők szoktak, ezt pedig prostik mesélték nekem

2022. ápr. 21. 16:34
 67/134 anonim ***** válasza:
84%

Sokat leírtak már előttem, bár úgy látszik lepereg.

De én sem kezdenék olyan férfival soha, ki már volt prostinál. Empátiahiányos szerencsétlennek érezném. Ráadásul ezek a lányok napi sok kuncsafttal lefekszenek, még ha járnak is rendszeresen orvoshoz, a HIV-vírust is fél évig ki sem lehet mutatni. Szóval köszi, de nem szeretnék semmit összeszedni egy felelőtlen férfitól, aki nem volt képes arra, hogy ha már nőt nem tudott szerezni, akkor legalább ápolja le saját magát.

Amúgy elmehetnél te is férfi prostinak. Persze nyilván azt tudod, hogy a női kereslet az elég alacsony, szóval leginkább férfiak veszik igénybe ezt a szolgáltatást. És nem is biztos, hogy ezek a férfi prostik b.uzik, akkor is olyan jó nekik?

2022. ápr. 21. 16:40
 68/134 A kérdező kommentje:
67. Persze úgy könnyű ítélkezni ha akkor szexeltek amikor csak akartok.
2022. ápr. 21. 16:43
 69/134 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk az a baj, hiába hisztizel és jössz azzal, hogy BEZZZEG... attól nem lesz igazad és jobb színben sem fog feltüntetni. Ismerkedési fázisban kiderülne valakiről, hogy így vélekedik erről a témáról, ott hagynám a francba. Herótom van azzal, mikor valaki ujjal mutogat a másikra, hogy BEZZEG Ő!!!

Épp ezért tart ott a világ, ahol, mert mindig van valaki, aki áttapos a másikon, és mossa kezeit, mert hogy bezzeg a Kispista!

2022. ápr. 21. 16:53
 70/134 anonim ***** válasza:
22%
Ez a kérdés is a gyűlölködő feministák martalékává vált.
2022. ápr. 21. 16:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!