Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopasz kigyúrt vállalkozók bmw vagy audi-val bejönnek még manapság a nőknek?
Figyelt kérdés
Én az életben azt látom közlekedésben, bevásárlásnál, wellnesz szállodákban, hogy ezeknek az egyedeknek a társadalmunkból mindig a legjobb nők jutnak.
De miért?
2022. ápr. 11. 19:18
1/18 anonim válasza:
Magyar, alban tahok sosem jottek be. Az autokkal nincsen baj.
2/18 anonim válasza:
Sok esetben elhiszik a velük lévő nők, hogy ezen személyek "tisztességes" és "dolgos, kemény munkával" érték ezt el. Ez utóbbi részben igaz, kemény munka megfenyegetni a konkurenciát, behajtani a pénzt, uzsorakamatokat fejben tartani, elverni a rivális banda tagjait, lefizetni a rendőrt meg a hivatalnokokat, hordani a napszemüveget éjjel három órakor, fuxokat fényesíteni...
3/18 A kérdező kommentje:
2-es!
De bolond vagy.
Több komolyságot, egy ilyen kérdéshez.
2022. ápr. 11. 19:26
5/18 anonim válasza:
Csak ezek jönnek be nekik.
Luxus autóba én még nem láttam átlagos nőt.
6/18 A kérdező kommentje:
5-ös, amúgy ez tényleg igaz.
Ezért is fogalmazódott meg bennem ez a kérdés.
Mindig ilyen luxusnak kinéző nőket látni ilyen autókban a csávók mellett.
2022. ápr. 11. 19:28
7/18 anonim válasza:
Akko kiderült, neked ki a nő...
8/18 anonim válasza:
9/18 A kérdező kommentje:
8-as!
Te aztán milyen kedves ember vagy.Nő is vagy ez mellé,ugye?
2022. ápr. 11. 19:33
10/18 anonim válasza:
#8 Nem csak ilyenek vannak luxus autókban. Rengeteg a szolid, visszafogott, de láthatóan felső kategóriás nőci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!