Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopasz kigyúrt vállalkozók bmw vagy audi-val bejönnek még manapság a nőknek?
Én az életben azt látom közlekedésben, bevásárlásnál, wellnesz szállodákban, hogy ezeknek az egyedeknek a társadalmunkból mindig a legjobb nők jutnak.
De miért?
"Akko kiderült, neked ki a nő..."
Persze, ők nem nézik emberszámba mondjuk a héven zötykölődő, szemüveges átlagos lányokat.
11.
Nem azért, de ők se a többi héven lévő embert. Az ilyen helyeken senki nem kedvel senkit, mert arra emlékezteti, amire nem szeretne gondolni. Az életkörülményeire. Mindenki gyűlöli a tömegközlekedést (kivéve az időseket meg a buszsofőr lilazakós haverját, akivel dumálnak), mert gusztustalan állapotú szerelvények zötykölődnek, csikorogva, majd széthullva, körülötted pedig csöves, cigó, turbó-mama, plebsz-proli tizenévesek, büdösök.
Kedves vagy nem kedves a válaszoló, de ilyen pcsákra csurgatják a pasik többségében a nyálukat.
Amikor palyakezdo villanyszerelo voltam az ordas gyurcsanyizmusban, egyszer egy ilyen fazonu fovalltalkozo alatt meloztunk, egy Vitoval mentunk ki a helyre, o vitt ki minket megnezni a munkat. Mi mogotte ultunk, volt egy rakat nevjegykartya szetdobalva, amit utkozben beletuzdeltunk a "foni" nyakan levo rancokba. Nem vette eszre, csak amikor megerkeztunk, kiszalltunk, azt mindenki szakadt a rohogestol, ugy nezett ki, mint egy tobzoska. A fia is ott melozott, a Kalocsa szekreny moge bujva rohogott.
37F incel
Hát, akik velük vannak, szerintem nem a társadalmunkban a legjobb nők. Lehet, hogy jó a seggük meg a mellük, de én messze nem őket nevezném a társadalmunk legjobb nőinek. Ez szerintem a zsák a foltját kategória. Az ilyen fazonok pont azokkal vannak, akik nekik valók, szerintem abszolút nincs itt semmi látnivaló, kopasz kigyúrt bunkó pasi plázacica barátnővel.
Nem véletlenül született ez a paródia: https://www.youtube.com/watch?v=kiyd5ZqeAB8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!