Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,összejönnétek egy olyan ferfival,aki a szüleivel lakik?
Figyelt kérdés
tegnap 14:45
1/14 anonim válasza:
Ezerszer le lett tárgyalva a kérdés. Van aki igen, van aki nem.
Nálam kizáró ok volt társkeresés során, ha valaki nem önállóan élt, ezért olyan férfit választottam, aki megfelelt az elvárásaimnak. Az egyik barátnőmnek meg nem volt fontos, így összejött egy pasival, aki akkor épl a szüleinél lakott.
Mindketten (vagy mind a négyen) boldog kalcsolatban élünk azóta is.
2/14 anonim válasza:
30 múltam.
Nem.
Nincs semmi baj az albérlettel, legyen akármilyen szűk, de legalább saját otthon.
3/14 anonim válasza:
Max. akkor amikor még fiatal voltam és fiatal partnert kerestem. Egyetem után egy - két évig belefért volna, de utána már nem. Nekem albérlet is jó, de tanuljon meg önállóan élni. Sajnos én is tapasztaltam, hogy amíg otthon lakik valaki, mindig gyerek szerepben marad. Én több év külön lét után költöztem haza Covid alatt, és bár jól kijövünk a szüleimmel, óhatatlanul visszacsúsztam a gyerek szerepébe. Gondolom ez még erősebb annál, aki soha el se költözött. Szóval igen, nekem kizáró tényező lenne.
5/14 anonim válasza:
Ez már túl közeli kapcsolat a családdal és én is 29 vagyok már.
7/14 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írta: valaki igen, valaki nem.
Én összejöttem így a párommal, nálam ez önmagában nem kizáró ok, nagyon sok más körülménytől függ. Más meg nem jön így össze senkivel.
8/14 anonim válasza:
Nem
És albérletben lakò sem kell. Egy életképes 30 körüli férfinél alap hogy van lakása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!