Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy ennyire zavar ismerkedéskor, ha az adott pasi képzettebb nálam?
Csak szólok, hogy az ország lakosságának kb 27%-nak van felsőfokú végzettsége. Azaz kb 4ből 3nak nincs még egy Bsc-je sem.
Illetve a diplomások töb mint fele, kb 53%-a nő, azaz több a diplomás nő, mint férfi.
Csak hogy tudd, mi átlagos és mi nem:D A felsőfokú végzettség bizony baromira nem az.
A kérdésre a válaszod: Gondolom valamiféle teljesítményszorongás, kisebbségi komplexus vag yilyesmi játszhat be. "Nem vagyok elég jó".
Ha nagyon zavar, érdemes lehet pszichológushoz fordulni vele, valószínűleg a kérdésben említett probléma csak a jghegy csúcsa, vannak ennél sokkalta problémásabb részei is. Kezdve azzal, hogy egy egy szűk réteg teljesítményét átlagosnak, alapnak veszed, azaz nem ismered el a saját teljesítményedet.
Már megint ez a diploma.
Mikor értik már meg egyesek, hogy diplomát szinte bárki tud szerezni, mert vannak kifejezetten könnyű szakok?
Én bármikor megtanulom egy mesterdiplomás bölcsész tananyagát, de vajon egy mesterdiplomás bölcsész tud valamit mondani a derékszögű háromszögben megnyilvánuló trigonometriai összefüggésekről?
Ne áltassátok magatokat: egy emelt szintű matematika érettségi nagyobb tudást mutat, mint egy MSc bölcsész diploma.
Szerintem ne járasd le magadat azzal, hogy olyan szakot minősítesz, amire nem is jártál. Csak mert te ilyen kocka matekstréberként azt érzed, hogy a matek áll mindenek felett, még ne verd magad a nettó 400 ezres mérnöki fizetésedre🤣
Nekem nincs felsőfokú végzettségem és egyáltalán nem érzem kevesebbnek ez miatt magamat.
Ha ismerkedek valakivel a legelején csakis egy dolog számít.
Van-e szimpátia vagy nincs. Minden más későbbre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!