Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mennyire zavar ismerkedéskor ha a 40 éves férfi kopaszodik és őszül?
Figyelt kérdés
szept. 10. 10:09
1/20 anonim válasza:
Nagyon zavar, ezért sem ismerkedek öreg pasasokkal, hiába vagyok én is öreg már.
2/20 anonim válasza:
Ha sportos a férfi akkor nem zavar a kopaszodás. Ha dagadt disznó akkor meg úgyse adnék esélyt a dolognak.
3/20 anonim válasza:
Ha van pénzed akkor az jelenthet némi kompenzálást. Persze nem havi 300-400 nettókra gondolok, hanem ennek a triplájára legalább. :)
5/20 anonim válasza:
Gondolom jó dagadt is vagy mellé, és van két kölyköd.
6/20 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem.
Nem vagyok dagadt.
174/78
szept. 10. 10:26
7/20 anonim válasza:
Na akkor nem vagy reménytelen eset.
8/20 anonim válasza:
Told le a hajad. Garantáltan fiatalít vagy 5-10 évet.
10/20 anonim válasza:
Nekem pont egy ilyesmi férfi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!