Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek mennyire zavar ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mennyire zavar ismerkedéskor ha a 40 éves férfi kopaszodik és őszül?

Figyelt kérdés
szept. 10. 10:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Egy Jason Statham biztos nem kell senkinek, mert kopasz.

Férjem is kezdett már kopaszodni, minimálisan őszülni, mikor megismerkedtünk és épp 40 éves volt. Nekem nagyon bejött.

szept. 10. 11:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként tetszik akkor nem zavar.
szept. 10. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
alacsony vagy és pufóka. 180 centis férfiaktól várják el a 60-70 kgot, te meg alacsony vagy és nehezebb.
szept. 10. 11:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Az még nőben is vékony.nem.higy ferfinál.
szept. 10. 12:34
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Párom is 40 éves, homlokon kopaszodik, őszül, 175 cm magas. Ha most találkoznék vele, ugyanúgy ő kellene...

És az ostobábbak kedvéért: nem keres milliókat sem.

szept. 10. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

#13 Én 180 centihez akkor voltam 66 kiló, mikor egész nap vért fostam (szó szerint), az izmaimat meg ledarálta a szteroid...

Mióta kell a nőknek olyan beteges testalkat? Hogyne...

szept. 10. 13:03
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nem tetszene, de nekem a kopaszság az két véglet. Nagyon béna vagy nagyon izomagy.
szept. 10. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem alapvetően nem zavar, sőt sztem az őszülés férfiakon kifejezetten szexi is tud lenni (mondjuk ezt 35 évesen mondom, 20 évesen nem 40esek után futottam nyilván). A kopaszodás addig nem gond, amíg nem igénytelenül kopaszodik. Igénytelen kopaszodás alatt azt értem, amikor nem alakítja a haját úgy, hogy kopaszodás mellett valamennyire előnyös legyen. Pl. ne legyen felül semmi, alul dzsungel; nyírja utána a haját, ha nagyon mikiegeres (szóval ne legyen a valóságbeli megfelelője Mort Goldmannek a Family Guyból pl :D); ne próbálja meg a kopasz folt helyére fésülni a megmaradt 6 szál haját.
szept. 11. 12:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az őszülés még sármos is lehet, de a kopaszodás nem.
szept. 14. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ha jó humorú, van józan paraszti esze és a szíve is a helyén!
szept. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!