Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha lassan 40 éves leszek és még egyetlen egy kapcsolatom sem volt a nőkkel?
Nem gaz, sokan vagyunk igy.....
38F incel
Nem gondolom, hogy probléma.
Én a munkahelyemen ismerkedtem meg egy férfival. A férfi kollégám, akivel egy ápolási osztályon dolgoztam/dolgozok együtt nagyon gyakran. Nagyon erős szexuális kisugárzása volt/van neki, amiről fogalma sincs a mai napig, és igen dekoratív a megjelenése. Én azt gondoltam róla még mikor csak munkatárs volt nekem, hogy bőven van neki tapasztalata a nőknél. Soha nem volt tolakodó senkivel, kedves és nagyon szorgalmas, precíz munkatrárs a mai napig. Éveket dolgoztunk együtt egy műszakban, egymásrautalva az ápolási osztályon. Én éreztem, hogy tetszem neki, de munkatárssal soha. Évek teltek el, aztán mégis összegabalyodtunk. Akkor volt ő 43 éves. Őszintén elmondta már az elején, hogy soha nem volt (nővel) kapcsolata. Abszolút heteró a kollégám. 6 éve vagyunk együtt. Fantasztikus ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!