Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha lassan 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha lassan 40 éves leszek és még egyetlen egy kapcsolatom sem volt a nőkkel?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincsen, hogy hogyan jutottam el idáig. Ha a nők kezdeményeztek nálam nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet és megfutamodtam tőlük. Szégyellem azt is, hogy még szűz vagyok és egyetlen egyszer sem randiztam. Mára odáig jutottam, hogy inkább már szándékosan kerülöm a nők tekintetét is mert belém ékelődött, hogy nem vagyok hozzájuk való.

2022. jún. 29. 22:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2022. jún. 29. 22:08
 2/32 anonim ***** válasza:
93%
ok, a probléma azonosítva. Javítsd ki.
2022. jún. 29. 22:13
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel, mondjuk én kerülöm is a nőket nagy ívben. Vannak ilyenek a világon.
2022. jún. 29. 22:31
 4/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz, ha te nem érzed cikinek. Ha pl. papnak állnál, nemhogy nem gáz, de egyenesen normális lenne. Akkor gáz, ha te annak tartod és szégyelled magad miatta.
2022. jún. 29. 22:32
 5/32 anonim ***** válasza:
12%
Kamu! Mar 22 évesen felkötöttem volna magam!
2022. jún. 29. 22:53
 6/32 anonim ***** válasza:
30%

Nem gaz, sokan vagyunk igy.....

38F incel

2022. jún. 30. 04:35
 7/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem baj haver, nemsokára impotens leszel úgyis és akkor már nem fogsz ezen rugózni.
2022. jún. 30. 05:02
 8/32 anonim ***** válasza:
82%
Még egy 10 év aztán nem számít! Neked ezt dobta a gép.
2022. jún. 30. 06:29
 9/32 anonim ***** válasza:
42%
Lehet a ferfiaknal kene probalkoznod
2022. jún. 30. 06:57
 10/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem gondolom, hogy probléma.

Én a munkahelyemen ismerkedtem meg egy férfival. A férfi kollégám, akivel egy ápolási osztályon dolgoztam/dolgozok együtt nagyon gyakran. Nagyon erős szexuális kisugárzása volt/van neki, amiről fogalma sincs a mai napig, és igen dekoratív a megjelenése. Én azt gondoltam róla még mikor csak munkatárs volt nekem, hogy bőven van neki tapasztalata a nőknél. Soha nem volt tolakodó senkivel, kedves és nagyon szorgalmas, precíz munkatrárs a mai napig. Éveket dolgoztunk együtt egy műszakban, egymásrautalva az ápolási osztályon. Én éreztem, hogy tetszem neki, de munkatárssal soha. Évek teltek el, aztán mégis összegabalyodtunk. Akkor volt ő 43 éves. Őszintén elmondta már az elején, hogy soha nem volt (nővel) kapcsolata. Abszolút heteró a kollégám. 6 éve vagyunk együtt. Fantasztikus ember!

2022. jún. 30. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!