Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha lassan 40 éves leszek és még egyetlen egy kapcsolatom sem volt a nőkkel?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincsen, hogy hogyan jutottam el idáig. Ha a nők kezdeményeztek nálam nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet és megfutamodtam tőlük. Szégyellem azt is, hogy még szűz vagyok és egyetlen egyszer sem randiztam. Mára odáig jutottam, hogy inkább már szándékosan kerülöm a nők tekintetét is mert belém ékelődött, hogy nem vagyok hozzájuk való.2022. jún. 29. 22:07
21/32 anonim válasza:
Milyen a testalkatod?
Képet lehet rólad megnézni?
22/32 A kérdező kommentje:
2022. jún. 30. 13:48
23/32 anonim válasza:
Aki így néz ki annak a nők szoktak felajánlkozni. Konkrétan sorbanállás, várólista van az ilyen fickóknál hogy mikor melyik nő ülhet a farkukra. Ilyen kinézet mellett fogyatékosnak kell lenni hogy ne jusson az illetőnek egy rakás nő.
24/32 A kérdező kommentje:
Akkor velem valóban hatalmas gondok vannak.
2022. jún. 30. 14:40
27/32 A kérdező kommentje:
Ehhez hasonló. Évek óta heti rendszerességgel edzek. Sajnos másabb fényképet nem találtam ami jobban hasonlított volna.
2022. jún. 30. 14:45
28/32 anonim válasza:
Csinálj egy saját képet- arccal.
Csak úgy tudnunk segíteni ha látjuk mi a probléma.
29/32 A kérdező kommentje:
Ezt nem szeretném.
2022. jún. 30. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!