Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha lassan 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha lassan 40 éves leszek és még egyetlen egy kapcsolatom sem volt a nőkkel?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincsen, hogy hogyan jutottam el idáig. Ha a nők kezdeményeztek nálam nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet és megfutamodtam tőlük. Szégyellem azt is, hogy még szűz vagyok és egyetlen egyszer sem randiztam. Mára odáig jutottam, hogy inkább már szándékosan kerülöm a nők tekintetét is mert belém ékelődött, hogy nem vagyok hozzájuk való.

2022. jún. 29. 22:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%
Csak tippelek: Középsuliban/gimiben valamiért visszahúzódó voltál, esetleg mások elnyomtak, így azok az évek amik a csajokkal való ismerkedésre szoktak menni, nálad kimaradtak. Ezt pedig a felnőtt életedben is szépen görgeted magad előtt. Nem volt kapcsolatod, tehát kevesebbnek tartod magad másoknál, ami miatt most sincs kapcsolatod, ami miatt kevesebbnek tartod magad másoknál, ami miatt... szóval érted?
2022. jún. 30. 08:46
 12/32 A kérdező kommentje:
Pontosan így van. Már a középiskolában is, ha rájuk néztem csak arra tudtam gondolni, hogy kevés vagyok hozzájuk. Ha csak rám néztek rögtön elszégyelltem magamat.
2022. jún. 30. 09:31
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt kellene kiderítened, hogy miért gondolod magad kevésnek hozzájuk.
2022. jún. 30. 09:40
 14/32 A kérdező kommentje:
Sajnos semmire sem jutottam az évek alatt. Fiatalkoromtól kezdve mindig is úgy tekintettem magamra, ha a tükörbe néztem, hogy úgysem kellenék senkinek sem és inkább szándékosan maradtam mindenkitől távol. Ezért sem voltak sohasem barátaim sem.
2022. jún. 30. 09:44
 15/32 anonim ***** válasza:
89%
Az nagyon gáz.
2022. jún. 30. 10:31
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon gáz. Es valószínűleg te már így is maradsz. Sajnálom.
2022. jún. 30. 11:20
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként lehet, hogy a kérdező meleg, csak nem akarja magának bevallani. Olyan nincs, hogy 40 év alatt semmi. Annak valami oka van.
2022. jún. 30. 11:49
 18/32 A kérdező kommentje:
Meleg nem vagyok ez 100%.
2022. jún. 30. 12:16
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Biztos? Olyan nincs, hogy 40 évesen valaki ne tudjon csajozni. Nézz magadba mélyen!
2022. jún. 30. 12:18
 20/32 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne. Inkább csak elfojtottam a vágyaimat. Ha a közelemben voltak rögtön elszégyelltem magamat.
2022. jún. 30. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!