Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy ennyire zavar ismerkedéskor, ha az adott pasi képzettebb nálam?
12
"az érettségi nehezebb volt mint ezt a szakot elvégezni"
Te igen okos! Neki volt könnyű, mert ilyen beállítottságú. Nekem műszaki diplomám van, én azt tanultam könnyen. Egy politológiai diplomáért vért izzadnék. Én bármit megértek, de bemagolni nem tudok. Egyszerűen nem bírpok rá koncentrálni.
Van, aki könnyen elvégzi a Zeneakadémiát (vagy bármi mást), más belegebedve sem tudná. Akkor most könnyű vagy nehéz?
Hát nem tudom milyen helyen szerezted azt a diplomát, de normális helyen attól még hogy reálos, rengeteg elméletet kell tanulni amit nem szülsz meg a fejedből akkor se ha 140 az IQd.
A zeneakadémiát meg idekeverni... nyilván a zenei érzék az egy teljesen más dimenzió
Kedves Kérdező:
A leírtak alapján úgy érzem, önbizalmi gondjaid lehetnek. Lehet, ágálsz ez ellen, mégis azok a fordulatok, amiket megnevesítesz, arra engednek következtetni, hogy itt bizony valami efféle probléma állhat a háttérben.
Úgy érzed, ha valamit nem tudsz, amit a másik igen, akkor nem leszel neki elég jó. De vajon neki nem leszel elég jó, vagy magad szégyelled, hogy nem tudod azt, amit a másik igen? Kicsit kuszává válhattak a magad és a mások felé mutatott megfelelési kényszerek.
"A zeneakadémiát meg idekeverni... nyilván a zenei érzék az egy teljesen más dimenzió"
Úgy jön ide, hogy az is egy diplomát adó egyetem. És nem más dimenzió. Pont erre akartam kitérni. Ahogy van zenei érzék, úgy másnak a matekhoz, nyelvekhez, vagy bármi máshoz van érzéke és tanul könyebben.
"Azt viszont, hogy valamihez nem tudok érdemben hozzászólni, nehéz kiküszöbölni, maximum egy gyors témaváltással lehet megpróbálkozni."
Egy szakmát (pl villanyszerelő) elvégzett ember is tud olyanról beszélni, amihez te nem tudsz hozzászolni.
Nem lehet mindenhez érteni.
Neked ilyen megfelelési kényszered van.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!