Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év alatti nők! Titeket zavar, ha a pasinak se insta, se snap nincsen, csak messenger?
Én kb mindig a messengert kérem, az a legegyszerűbb és legnépszerűbb platform, hogy mindenkinek legyen. Minek legyen annyi platform, ha a nap végén úgy is csak egyet használ?
Nekem van instám, de beszélni ott nem szoktam, mert minden ismerősöm meg van messengeren.
24/N
Zavarni nem zavar, de én kedvelem az instát, sokszor küldök ott mémeket, vicces videókat a barátaimnak.
De nyilván nem okozna ez problémát egy alakuló kapcsolatban.
Nekem van Messsngerem, WhatsAppom és Instagramom. Amíg legalább az egyik megvan a páromnak, hogy tudjunk rendszeresen és gyorsan kommunikálni, addig nem érdekel a többi.
(Mondjuk egyetértek a #2-sel, Instagramon tudok a legjobban küldeni mindenféle mémet vagy akár komolyabb dolgot, ami érdekelheti a másikat.)
23/N
25 voltam pont, mikor megismertem a párom, emailben kezdtünk el beszélgetni, mert nem voltam fent közösségi médián és épp használható okostelóm sem volt:D
Utána Skype-on folytattuk a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!