Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év alatti nők! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év alatti nők! Titeket zavar, ha a pasinak se insta, se snap nincsen, csak messenger?

Figyelt kérdés
Ezeket szokták kérni és nem tetszik nekik, amikor írom, hogy nincsen. Általában az idősebb korosztályt viszont nem zavarja, inkább 25 alattiakon vettem ezt észre. Sok lehetőség ment a levesbe így nálam.

okt. 2. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Én kb mindig a messengert kérem, az a legegyszerűbb és legnépszerűbb platform, hogy mindenkinek legyen. Minek legyen annyi platform, ha a nap végén úgy is csak egyet használ?

Nekem van instám, de beszélni ott nem szoktam, mert minden ismerősöm meg van messengeren.

24/N

okt. 2. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Zavarni nem zavar, de én kedvelem az instát, sokszor küldök ott mémeket, vicces videókat a barátaimnak.

De nyilván nem okozna ez problémát egy alakuló kapcsolatban.

okt. 2. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nekem van Messsngerem, WhatsAppom és Instagramom. Amíg legalább az egyik megvan a páromnak, hogy tudjunk rendszeresen és gyorsan kommunikálni, addig nem érdekel a többi.

(Mondjuk egyetértek a #2-sel, Instagramon tudok a legjobban küldeni mindenféle mémet vagy akár komolyabb dolgot, ami érdekelheti a másikat.)

23/N

okt. 2. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem és a páromnak sincs egyik sem, csak a messenger. Én abszolút hiszem, hogy sok társadalmi problémát az insta okoz, úgyhogy távol maradok tőle.
okt. 2. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy facebookom van, se insta, se tik tok se snapchat. Meg persze használom a messengert. És itt kész. Nem érdekel kinek milyen platformja van, de én pl jobban preferálom akinek kevés van, mert az hozzám hasonlóan áll ezekhez. De egyébként mindegy. Facebookomnál sem változtattam képet évek óta, nem posztolok, nem is érdekel. Nekem más dolgok a fontosak.
okt. 2. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg egyedül viber-em van, semmi más.
okt. 2. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
En az erasmusomkor ismerkedtem (nem egy volt az anyanyelvunk) egy sraccal. Facebookja volt, de se insta, whatsappon profilkepe se volt. Szerintem ket honapig a teljes nevet se tudtam. A legjobb srac akit valaha megismertem. Nagyon hianyzik azota is! Nem mervado, hogy van-e. Talan abban segitett, hogy konnyebben “tovabbleptem” nem lattam az eletet hogy alakul. Semmit nem tudok rola amiota elvaltunk (nem volt kozos jovonk)
okt. 2. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve voltam 25 alatt - akkor jöttem össze a ma már exemmel, neki messenger sem volt. Emaileztünk. Engem nem zavart.
okt. 4. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:

25 voltam pont, mikor megismertem a párom, emailben kezdtünk el beszélgetni, mert nem voltam fent közösségi médián és épp használható okostelóm sem volt:D

Utána Skype-on folytattuk a beszélgetést.

nov. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!