Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar ha egy csaj napjában 5x fotózza magát a tükör előtt és felteszi a napjába??
Rohadtul idegesít már. Több ilyen ismerősöm is van. És a pláne hogy van akinek csávója is van. És ez miért jó neki?
Amúgy jól megvagyok egyedül, de ezek a pillanatok mindig kizökkentenek.
30 F
"Egy nő azért nő hogy mutogassa a szépségét."
És egy férfi miért férfi? Hallani szeretném a másik hülyeséget is.
Ha az én barátnöm érezne ellenállhatatlan késztetést, hogy mutogassa magát, akkor nem sokáig maradna a barátnöm.
Akinek egy krumplinál több esze van, annak leesik, hogy csak validációt gyüjt, mert kellenek a külsö megerösítések az önbizalmához. Amivel nem lenne gond, mert mindenkinek jól esik 1-1 szép szó, de ha ezt más férfiaktól szeretné begyüjteni mellettem, akkor az már nem oké.
Az egyes válasz hatására nem csak hogy kikövettem, hanem ki is töröltem egyeseket.
Egyébként ez a megoldás.
De a kérdés arra irányult, hogy mást is zavar-e?
Meg hogy miért jó neki?
Nekem tudom hogy miért rossz, mert szingli vagyok.
Az meg külön érdekel, hogy miért jó a csávójának? és hogy közös képeket miért nem posztolnak soha? csak ez a tükör előtti "b*sszatok szét" képek.
mert dobálja fel ez a sz*r
ugyanúgy mint más gyerekes képeit
Nem, engem nem zavar. Blokkolom vagy kikövetem.
De ez a "basszatok szét", hát öcsém, ennyire frusztrált ne legyél. Így normális kapcsolatod sem lesz, ha nem tudod mások szexualitását elfogadni, ha épp nincs kit dugnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!