Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem zavar ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar ha egy csaj napjában 5x fotózza magát a tükör előtt és felteszi a napjába??

Figyelt kérdés

Rohadtul idegesít már. Több ilyen ismerősöm is van. És a pláne hogy van akinek csávója is van. És ez miért jó neki?

Amúgy jól megvagyok egyedül, de ezek a pillanatok mindig kizökkentenek.

30 F

2023. júl. 17. 16:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Ne kövesd.
2023. júl. 17. 16:14
 2/16 anonim ***** válasza:
4%
Egy nő azért nő hogy mutogassa a szépségét. Attól még hogy van barátja, nem kell ketrecbe zárnia magát.
2023. júl. 17. 16:20
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

"Egy nő azért nő hogy mutogassa a szépségét."

És egy férfi miért férfi? Hallani szeretném a másik hülyeséget is.

2023. júl. 17. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha az én barátnöm érezne ellenállhatatlan késztetést, hogy mutogassa magát, akkor nem sokáig maradna a barátnöm.

Akinek egy krumplinál több esze van, annak leesik, hogy csak validációt gyüjt, mert kellenek a külsö megerösítések az önbizalmához. Amivel nem lenne gond, mert mindenkinek jól esik 1-1 szép szó, de ha ezt más férfiaktól szeretné begyüjteni mellettem, akkor az már nem oké.

2023. júl. 17. 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Az idegesít amikor valaki képtelen kikövetni az olyan ismerőseit akikkel baja van, és helyette másoknak pcsog róluk.
2023. júl. 17. 16:39
 6/16 A kérdező kommentje:

Az egyes válasz hatására nem csak hogy kikövettem, hanem ki is töröltem egyeseket.

Egyébként ez a megoldás.

De a kérdés arra irányult, hogy mást is zavar-e?

Meg hogy miért jó neki?

Nekem tudom hogy miért rossz, mert szingli vagyok.

Az meg külön érdekel, hogy miért jó a csávójának? és hogy közös képeket miért nem posztolnak soha? csak ez a tükör előtti "b*sszatok szét" képek.

2023. júl. 17. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Engem is zavarnak az önimádók. De én kerülöm is őket.
2023. júl. 17. 16:59
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Minek nézed?
2023. júl. 17. 17:06
 9/16 A kérdező kommentje:

mert dobálja fel ez a sz*r

ugyanúgy mint más gyerekes képeit

2023. júl. 17. 17:24
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem, engem nem zavar. Blokkolom vagy kikövetem.

De ez a "basszatok szét", hát öcsém, ennyire frusztrált ne legyél. Így normális kapcsolatod sem lesz, ha nem tudod mások szexualitását elfogadni, ha épp nincs kit dugnod.

2023. júl. 17. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!