Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem zavar ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar ha egy csaj napjában 5x fotózza magát a tükör előtt és felteszi a napjába??

Figyelt kérdés

Rohadtul idegesít már. Több ilyen ismerősöm is van. És a pláne hogy van akinek csávója is van. És ez miért jó neki?

Amúgy jól megvagyok egyedül, de ezek a pillanatok mindig kizökkentenek.

30 F

2023. júl. 17. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
3, a férfi meg azért hogy éltesse a nő szépségét:)
2023. júl. 17. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Ez a ne nezd a legnagyobb hulyeseget amit mondhattok. Ilyen alapon az utcan magat mutogato szatir sem hibas, csak azok a hulyek, akik nezik amit csinal.

Nem arrol beszel a kerdezo, hogy bekovet random ilyen embereket, hanem akaratlanul is szembejonnek ezek. Persze, kikovetheti az osszeset, de nem o lesz a hulye amiert a masiknak nincsen rendben valami az onbizalmaval vagy amiert a masiknak nem voltak normalis szulei, akik megtanitottak volna neki, hogy o tobb lenne, mint egy darab hus.

Nem kell nekunk ferfiaknak szexualis targykent tekintenunk az ilyen nokre, mert megteszik ezt ok maguktol is.

Nem kell ehhez melykereszteny turbovallasos kanape saman osmagyarnak lenni, hogy ezt ne gondoljuk nem normalisnak.

2023. júl. 17. 18:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Így igaz, én nem azért jelölök be ismerősöket, hogy erre verjem hanem azért mert ismerem az illetőt. De ez a helyzet kontraproduktív.

Ha ki akarom verni akkor keresek direkt ilyen oldalakat. De az más amikor szembe jön veled és direkt erre késztet és tolja bele a pofádba a mellét meg a picsáját.

Pont ezért töröltem le magam az instagramról, mert az ugye a képekre épül.

De facebookon azért van néhány hasznos funkció is.

2023. júl. 17. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes módon engem soha nem találnak meg pucér képek sehol. Az vagy, amire keresel, azt fogod kapni, amire keresel. Ne legyünk képmutatóak.

Nekem a gyerekes képekkel van tele a hócipőm, hát elnémítom őket. Ennyi. De ilyen megmagyarázhatatlan dühöt érezni mások iránt nagyon beteges.

2023. júl. 17. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem mi a baj. Kövesd ki őket. Ha meg csak ilyen ismerődeid vannak, az rólad is sokat elmond. Na mindegy, a sok hasznos funkció megmarad akkor is, ha a picsás miciket blokkolod. De persze hisztizni is lehet rajtuk ha erre van igényed. Csak nem hiteles így a dolog, tudván hogy kb 2 gomnyomás megoldaná ezt a fene nagy problémádat.

Azért raknak ki ilyen képeket mert önbizalomhiányuk van, és ha kapnak 50 szívecskét meg 20 "csini vagy" kommentet akkor egy ideig kevésbé érzik magukat egy kalap szarnak mint amúgy. Mentálisan beteg emberek, nem kell foglalkozni velük.

Nekem most épp babás meg kisgyerekes képeket rak ki sok nő ismerősöm. Ez szerintem sokkal felháborítóbb, szegény gyerek esélye nincs privát szférára mert az anyja születésétől kezdve fossa róla ki a képeket a netre. De nem is vagyok álszent, ha már kirakják én szeretem nézni ezeket, mert mindig meg tudom állapítani hogy az enyém mennyivel szebb. Nyilván te sem véletlen követed még a ribiket.

2023. júl. 18. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:
#12 A szatíros példád akkor lenne jó, ha a nő akinek mutogatja a farkát, elfutás vagy tökön rúgás helyett ott maradna és elkezdene masztizni a látványra. Na ilyen nem szokott lenni, mert aki tényleg nem akar ilyeneket látni, az nem marad ott szájat tátani. A kérdező ellenben (levetítve a példádra) kigúvadt szemmel stíröli a szatírt farkát, csak közben azért panaszkodik hogy hát micsoda dolog ez. Majd ha lesz időm megsajnálom.
2023. júl. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!