Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sos Mentálisan kikészülök!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos Mentálisan kikészülök! Mit tegyek??? Csajok titeket ez mennyire zavar?

Figyelt kérdés
2 éve lefogytam 50+ kilót, és azóta várok a bőreltávolito műtétemre ami a télen lesz. Ez idő alatt egyszerűen tönkre ment a társas életem mert nem merek levetkőzni senki előtt annyira zavar ez a dolog. Még a strandra se megyek ez miatt a barátaimmal fürödni. Nem merek lányoknál kezdeményezni, pedig lett volna lehetőségem de egyszerűen ott van a fejemben mivan ha odakerül a sor , akkor hogy jövök ki belőle. Teljensen elveszett az önbizalmam és a magabiztosságom ami régen megvolt amikor dagadt voltam és mégis sikeresebb mint most. Mit tegyek mert jön a nyár aztán a szívem vinne előre strand , csajok , buli.
2023. máj. 3. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Én válogatós vagyok és érzékeny a külsőre (is), de én ezt simán elnézném, úgy meg pláne, hogy ideiglenes. Nem semmi leadni 50 kilót, nagy akaraterőre utal. Végre valaki, aki nemcsak picsog és kifogásokat keres, hanem tesz is magáért.
2023. máj. 3. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Milyen megérő az egyes válaszoló. Grat a fogyáshoz kérdező.
2023. máj. 3. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Ennyit fogyni menő. De persze maga a bőrlebeny elég undi, szóval tökre értem, hogy szorongsz ezen.

Magánegégészségügy? Ott nem kell ennyit várni ilyesmire. Igaz, erre a nyárra még ott sem lesz meg nyom nélkül a dolog.

2023. máj. 3. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem akarnék lefeküdni az illetővel, de nem zavarna olyan értelemben, ha egy társaságba kerülnénk, nem bámulnám, hogy hogy néz már ki, emiatt ne aggódjál, menjél nyugodtan strandra. Annyira talán nem tragédia, ha ezen a nyáron nem csajozol be, attól még lehet bulizni, jól érezni magadat a haverjaiddal meg azokkal, akikkel épp összeismerkedtek.
2023. máj. 3. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon értékelendő, hogy ennyit fogytál, gratulálok! Szerintem nem szégyellni kellene magad, hanem büszkének lenni magadra! A strandot hanyagold,de attól nyugodtan járhatsz társaságba. Ha ismerkedsz, tedd lassan, előbb-utóbb eljön a műtét ideje, utána megváltozik az életed!
2023. máj. 3. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Engem a haverokbulifanta mentalitás ezerszer jobban zavar, mint a feles bőr.
2023. máj. 3. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek jól esik
2023. máj. 3. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt ítélem el, hogy hogy lehet úgy elhízni, hogy le kelljen fogyni 60+ kg… Persze ha betegség az talán más téma, de rohadtul nem ez a jellemző… A lustaság, meg a falánkság, meg még egy csomó negatív dolog, ami nem tőled független… Szóval valószínűleg ruhohadtul a te hibád hogy ilyen helyzetbe kerültél. Most annak iszod a hosszútávú következményeit. A műtéttel meg a fogyással stb… Valahogy én nem tudom értékelni a fogyásod, mert ez a simán megelőzhető kategória lett volna. Én pl sosem híztam el kórosan. Jól érzem magam a bőrömben, és nem várok bőreltávolító műtétekre sem. Értékelendő hogy lefogytál, de megdícsérni azért még nem foglak. Sok embernek az egészséges testsúly alapból is megy. Őket mégsem dícséri meg senki, nem magasztalják fel őket a fellegekig. Szerint joggal érzed szarul magad.
2023. máj. 3. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyebkent meg attol hogy sovanyabb lettel es leszedik a bort, mibol gondolod hogy lesz csajod? Mas eleve sovany vagy akar izmos, nem tul csunya pasinak se jon mindig ossze.
2023. máj. 3. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz amúgy mennyire kell valakinek megkeseredett lelkinyomoréknak lenni, hogy komolyan beleálljon olyanba, aki VÁLTOZTATOTT már magán, és megpróbálja letörni?

Rengeteg eset volt, hogy én voltam a 0-ra leszavazott válaszoló, mert megmondtam a kérdezőnek - aki pl. kitett képet magáról - hogy igen, túlsúlyos. Sokszor voltam mindennek elmondva azért is, mert azt írtam, csak helyes pasikkal állnék össze, és nem kellene soha túlsúlyos férfi. Sokszor pontoztak le a sárga földig azért is, mert megmondtam a súlyuk miatt rinyálóknak, hogy szánalmasak a kifogásaik és a mások felé történő rosszindulatuk + még szánalmasabb, ahogy úgy állítják be, mintha belső értékek terén kiemelkedőbbek lennének a dagik, mint azok, akik adnak a testükre.

Én magam soha nem voltam túlsúlyos még egy icipicit sem, és 7 éve töretlenül sportos életmódot élek, rengeteget mozgok, és olyan testem van, amire 100-ból 95 férfi csorgatja a nyálát.

Szóval nem vagyok a dagik ügyeletes védőszentje és semmi személyes érintettségem nincs a témában.

De valakinek beszólni, miután lefogyott 50+ kilót, nem kicsit toxikus és gusztustalan. Több, mint 50 kiló túlsúlyt nem lehet csupán lustaságra kenni. Most nem arról beszélek, hogy mind beteg, nem tehet róla, hanem arról, hogy pszichés problémák állnak a háttérben.

Tudom, milyen elkezdeni hízni, velem is megtörtént, hogy felkaptam magamra 4-5 kilót, és tudom, hogy ez a kevés plusz is mennyi zabálás következménye volt. Ahhoz, hogy valaki magára szedjen több, mint 50 kiló túlsúlyt és meg is tartsa, sőt, folytassa a hízást, rengeteget kell zabálni. Az a fajta zabálás már nem arról szól, hogy nem képes fegyelmezni magát, lusta, gyenge, ostoba, hanem arról, hogy nem normális a viszonya az étellel, és mindenre az evést használja megküzdésnek, minden elől abba menekül. Ez pedig csak egy tünet, komolyabb pszichés problémák tünete. A dolog pedig öngerjesztő, mert a hízás és a zabálás miatt tönkremegy az anyagcseréje, hormonháztartása, egyre több a teher a keringésén, ízületein, és ezek miatt pedig egyre depressziósabb. Mivel alapból pszichés problémákból gyűrűzött az egész, így ha fokozatosan durvulnak a hangulati zavarai, akkor még súlyosabbá válik a kajával való heroinfüggéshez hasonló beteges viszonya.

Ebből kitörni igenis tiszteletreméltó, és onnantól, hogy ő végigcsinálta az utat, nem hátrált ki, nem érdemel bántást, nem érdemli meg, hogy belerúgjanak egy olyan dolog miatt, amin ő már változtatott. Ráadásul a változás sok mentális és testi erőforrásába és rengeteg idejébe került.

Ja, és igenis lehet társa.

2023. máj. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!