Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos Mentálisan kikészülök! Mit tegyek??? Csajok titeket ez mennyire zavar?
Ennyit fogyni menő. De persze maga a bőrlebeny elég undi, szóval tökre értem, hogy szorongsz ezen.
Magánegégészségügy? Ott nem kell ennyit várni ilyesmire. Igaz, erre a nyárra még ott sem lesz meg nyom nélkül a dolog.
Ahhoz amúgy mennyire kell valakinek megkeseredett lelkinyomoréknak lenni, hogy komolyan beleálljon olyanba, aki VÁLTOZTATOTT már magán, és megpróbálja letörni?
Rengeteg eset volt, hogy én voltam a 0-ra leszavazott válaszoló, mert megmondtam a kérdezőnek - aki pl. kitett képet magáról - hogy igen, túlsúlyos. Sokszor voltam mindennek elmondva azért is, mert azt írtam, csak helyes pasikkal állnék össze, és nem kellene soha túlsúlyos férfi. Sokszor pontoztak le a sárga földig azért is, mert megmondtam a súlyuk miatt rinyálóknak, hogy szánalmasak a kifogásaik és a mások felé történő rosszindulatuk + még szánalmasabb, ahogy úgy állítják be, mintha belső értékek terén kiemelkedőbbek lennének a dagik, mint azok, akik adnak a testükre.
Én magam soha nem voltam túlsúlyos még egy icipicit sem, és 7 éve töretlenül sportos életmódot élek, rengeteget mozgok, és olyan testem van, amire 100-ból 95 férfi csorgatja a nyálát.
Szóval nem vagyok a dagik ügyeletes védőszentje és semmi személyes érintettségem nincs a témában.
De valakinek beszólni, miután lefogyott 50+ kilót, nem kicsit toxikus és gusztustalan. Több, mint 50 kiló túlsúlyt nem lehet csupán lustaságra kenni. Most nem arról beszélek, hogy mind beteg, nem tehet róla, hanem arról, hogy pszichés problémák állnak a háttérben.
Tudom, milyen elkezdeni hízni, velem is megtörtént, hogy felkaptam magamra 4-5 kilót, és tudom, hogy ez a kevés plusz is mennyi zabálás következménye volt. Ahhoz, hogy valaki magára szedjen több, mint 50 kiló túlsúlyt és meg is tartsa, sőt, folytassa a hízást, rengeteget kell zabálni. Az a fajta zabálás már nem arról szól, hogy nem képes fegyelmezni magát, lusta, gyenge, ostoba, hanem arról, hogy nem normális a viszonya az étellel, és mindenre az evést használja megküzdésnek, minden elől abba menekül. Ez pedig csak egy tünet, komolyabb pszichés problémák tünete. A dolog pedig öngerjesztő, mert a hízás és a zabálás miatt tönkremegy az anyagcseréje, hormonháztartása, egyre több a teher a keringésén, ízületein, és ezek miatt pedig egyre depressziósabb. Mivel alapból pszichés problémákból gyűrűzött az egész, így ha fokozatosan durvulnak a hangulati zavarai, akkor még súlyosabbá válik a kajával való heroinfüggéshez hasonló beteges viszonya.
Ebből kitörni igenis tiszteletreméltó, és onnantól, hogy ő végigcsinálta az utat, nem hátrált ki, nem érdemel bántást, nem érdemli meg, hogy belerúgjanak egy olyan dolog miatt, amin ő már változtatott. Ráadásul a változás sok mentális és testi erőforrásába és rengeteg idejébe került.
Ja, és igenis lehet társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!