Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a nő káromkodik? Kizáró ok nálam!
Néha mindenkinél szerintem becsúszik egy-két csúnya szó, vagy akármi, de egy étterembe meg ilyen helyen szerintem sem oké.
Én a kocsiba szoktam káromkodni, akkor senki sem hall 😄
Most elképzelem, ahogy a Kérdező éjszaka robog ki vécére, lendületből belerúg az asztal lábába a kislábujjával, majd a fájdalomtól cérnahangon felsikít:
"Hogy a cica rúgja meg!"
A stílus maga az ember.
Egy-egy csúnya szó beleférne, de amit a kérdező írt, az nálam is kizáró ok lenne.
Nekem erre nagyapám mindig azt mondta: Fiam, amelyik férfi nem káromkodik az vagy b*zi, vagy az anyjára ütött...
Néha egy nőtől is belefér, persze egy elegáns étterembe azért tényleg nem dívik ez a stílus.
Egyébként egy tanács. Hagyd az irodista csajokat, a 95%-a kőbunkó, arrogáns, lenéző hülye pitsa.
A végére pedig egy öreg professzorom szintén örökérvényű igazsága: Az egyetemen lehet diplomát szerezni, észt már kevésbé...
Nyilván egy feszült helyzetben, indulatba jőve káromkodik egyet az ember, legyen férfi vagy nő. Pl. ha elveszted a melód/megcsal a társad/a lábadra esik egy húszkilós cementeszsák, akkor nem azt fogod mondani, hogy "a kakas csípje meg, kérem alássan!" hanem kicsúszik egy b.ssza meg.
Viszont aki kötőszóként, minden második mondatában nyomja a b.zmeg, f.szom, ghechiii dumát, az kiábrándító.
Ahogyan 1x Bud Bundy mondta lényegében, ha egy kupicányi fejbe töltünk tudást-diplomát, az ki is szorít bizonyos alap dolgokat-kultúrát és íme a diplomás nő, amiről írsz kérdező:DDD
Rühellni való az ilyen nő, de a bagós, tetkós, függönykarikás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!