Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány vagy előny ha egy fiú nem káromkodik egyáltalán?
Én szeretem, ha egy pasi káromkodik néha, férfias.
Ugyanakkor ismerek egy srácot aki soha, de egyetlen egyszer sem káromkodott (előttem) és annyira meglepő volt, h ez még vonzóvá is tette. 😀
Ha káromkodva mosogat néha, azt megértem. Vagy ha nem jó a vonal a mobilon, akkor még csapkodhat is szegény, mert az marha idegesítő ha hússzszor vissza kell kérdezni. Szidhat felőlem bárkit olyankor.
De néha nézzen rám elnézést kérő szemmel hogy hát bocs, de azér ez a hétfő már úgy szr ahogy van. És ha jó napja van ne káromkodjon.
Én tényleg nagyon ritkán káromkodok, ha nagyon ideges vagyok akkor szokta elhagyni a szám a bizonyos ősi női foglalkozás. Bántja a fülem. Ha a párom vagy a pasi akivel ismerkedek gyakran káromkodna, vagy akár csak egyszerű sztorikba beleszőné hogy hát ez kva vicces volt, vagy fszt se érdekli, akkor nem nagyon tudnám elfogadni a dolgot.
Nekem nagy előny lenne ha sosem káromkodna.
pont most hallottam 2 lány beszélgetését buszon ge*i, ba*d meg, f*szom stb.
Nők szájából hallani kifejezetten undorító. Persze mindenki azt csinál, amit akar. Le se tojom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!