Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek bejönnek a harcias nők? Versenyszerűen kick-boxolok Hátrány vagy inkább előny ?
Hát imponáló az bíztos, nem kizáró ok.
F
Ez egyénfüggő.
Nem hátrány, ha egy nő sportos.
Viszont ha agresszív, akkor nem nőies.
Ha sportos, energikus, küzdősportban harcias az nem gond, de ha agresszív természetű, akkor probléma. Aki ringbe száll, vagy ilyen típusú emberrel él valaki, azoknak számolni kell, a sérülésekkel, melyek jelentős része az arcot is éri. Nem biztos, hogy törött orrú barátnőt szeretne sok férfi.
Jómagam 25 évig űztem harcművészetet, volt nem egy barátnőm, akit ott ismertem meg. Nekem nem okozott semmilyen problémát, hogy ők is harcművészek. De persze a hasonló mánia összehoz. :-) Nem különösebben imponált, hiszen nem ezért tetszett egyikőjük sem, csupán mint ember kedveltem őket. Három ilyen hölgy volt. Végül egy jóga rajongó gyógytornásznőt vettem feleségül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!