Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harcias, erős, amazon lány összejönne egy csendes, visszahúzódó fiúval?
Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 21:31
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy megszelídülne mellette.
2/11 anonim válasza:
Egy ilyen lány valószínű nem jönne össze az ellentétével, már az első talin kiszúrná és nem lenne neki megfelelő az életmódjához.
3/11 anonim válasza:
Nem, mert az ilyen személyiségek megeszik a csendest reggelire. Egy idő után hihetetlenül irritáló mindkét félnek a másik temperamentuma.
4/11 anonim válasza:
Van, aki összejön egy papucs pasival, akit lehet irányítani és a másik csak bólogat.
5/11 anonim válasza:
Amazon pózban szeretem csinálni egy harcias nővel. 🙂 Ismered?
6/11 A kérdező kommentje:
#3 én pont ezt akarom.
2019. máj. 9. 22:02
8/11 anonim válasza:
Én is ilyen nő vagyok, és nem, soha.Pedig sok ilyen típusú srác szeretett volna kapcsolatot velem, és találkozgattunk is, de nem bírtam őket elviselni.Ők nagyon jól érezték magukat, mindig kerestek, hívtak, de én úgy éreztem, hogy semmit nem adnak hozzá a mindennapjaimhoz, nem érdekesek szamomra, ingerszegények, és keveset beszelnek, amit mondanak, az is unalmas számomra.De ez csak az én tapasztalatom.
9/11 anonim válasza:
Bárcsak összejönne. Nekem is ez a vágyam.
10/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán.
#3 fogalom zavarban vagy.
#8 jól írta, hogy unatkozna mellettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!