Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csendes és nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csendes és nem vagyok társasági ember, akkor szinte esélytelen hogy legyen barátnőm?

Figyelt kérdés

Kinézetemmel nincs úgy gond szerintem, csak a személyiségemmel. Már 21 éves vagyok, de nem volt még párkapcsolatom. Sokszor már úgy érzem hogy nem is kéne reménykednem. Mert már kicsit el vagyok késve.

Ilyen típusú fiúk hol tudnak ismerkedni?

2019. febr. 7. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem esélytelen, de csak te tudsz tenni azért, hogy ez változzon. Ismerkedni bárhol lehet, nem hely függő. 25+ évesek is vannak, ugyanazzal a problémával, mint te. Keress rá, mert egy csomószor lett már kérdezve hasonló.
2019. febr. 7. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Két oka lehet annak ha valaki csendes és nem társasági ember.

Az egyik, manapság oly divatos kifejezéssel élve "introvertált" személyiségtípus, ami annyit tesz, hogy "befelé forduló".

A másik, mikor ennek valamilyen önértékelési probléma a gyökere, tehát szeretne tudni nyitni csak nem mer, eszköztelen, fóbiás.(És sokszor tévesen azt gondolják az ilyen emberek, hogy ők is introvertáltak.)

A jó hír, hogy egyik sem egyenlő a sírig tartó végleges magánnyal, ugyani a szociális készségek tanult viselkedésformák, tehát mindenki számára elsajátíthatóak.

Az első lépés, hogy magadba nézel tudatosan és megvizsgálod, hogy te a fentebb tárgyalt két lehetséges típus melyikébe tartozol.

2019. febr. 7. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézz meg pár puás videót, vagy iratkozz be egy tréningre. Szerintem jobb mint várni még 10 évet. Sőtt annál minden jobb hogy csak vársz! Megváltozni nem fogsz mert ilyen vagy, de tanulható a dolog!
2019. febr. 7. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

És aki mindkettő egy kicsit? :) (Én például mindkettőt a magaménak érzem, nem hiszem, hogy a kettő kizárná egymást. Nem vagyok erősen "intro", de valamilyen szinten igen. Ahogy a második pont is igaz részben, de nem teljesen.)

2019. febr. 7. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetséges a kettő keveredése, de akkor sincs veszve semmi.Az önértékelési problémákat meg lehet haladni, a szociális készségeket lehet fejleszteni.

Viszont ami nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az okokkal, hogy tudjuk befolyásolni az okozatokat a megfelelő impulzusok felhasználásával, hogy a kívánt eredményt és tulajdonságokat ki tudjuk bontakoztatni! :)

Például ha önbizalmat akarunk ami egy okozat, akkor kell vállalni egy olyan impulzust ami az ok, ami egy kihívás és a sikerélmény lesz az önbizalom építőköve.

2019. febr. 7. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!