Tényleg kevésbé értékesebb ember az, aki csendes, visszahúzódó?
Úgy vettem észre, a többség szerint igen, legalábbis a környezetemben..
Egyébként én is csendes vagyok és személy szerint sokkal szimpatikusabbak a hozzám hasonló emberek, mint azok, akik mindenkinek kéretlenül bepofáznak, meg állandóan zeng az ordításuktól a környék.
Általában, aki csendesebb és visszahúzódóbb azok intelligensebbek szoktak lenni, szinte mindig ezt tapasztalom. Ők gondolkodók. :)
Véleményem szerint pont hogy a csendes emberek a legérdekesebbek, velük lehet a legjobbakat beszélgetni. Igazi felüdülés szokott érni mikor ilyen emberekkel beszélek mert általában érdemibb beszélgetést lehet lefolytatni velük, mint azokkal az emberekkel akik gondolkodás nélkül beszélnek össze-vissza mindent.
Az ő társaságuk sokkal általában többet ér mert nem állnak mindenkivel szóba és ez sikerélmény is tudd lenni hogy velem meg szóba áll. :)
Viszont ennek a hátrányai is vannak hogy ne csak dicsérjem a csendes embereket (jómagam is az volnék :D ) általában ők nehezebben alakítanak ki barátságokat, nem olyan erős a kommunikációs készségük ez miatt lehet hogy nehezebben tudja érvényesíteni az akaratát. :)
Ezeket nyilván nagy általánosítással írom persze hogy nem érvényes az összes csendes emberre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!